Haberler

Çocuk Güzellik Yarışmasına Soruşturma

Antalya Valiliği ile Kemer Kaymakamlığı, 5 Ekim Cuma Gecesi Kemer'in Tekirova Beldesindeki Bir Otelde Düzenlenen 'Little Miss World 2007' Adlı Çocuk Güzellik Yarışmasıyla İlgili Başlattı.

Antalya Valiliği ile Kemer Kaymakamlığı, 5 Ekim Cuma gecesi Kemer'in Tekirova beldesindeki bir otelde düzenlenen ''Little Miss World 2007'' adlı çocuk güzellik yarışmasıyla ilgili başlattı.

Çocuk istismarına ortam hazırladığı gerekçesiyle başlatılan soruşturmaya konu olan güzellik yarışmasına, dünyanın çeşitli ülkelerinden 4 - 13 yaş arasındaki 36 çocuk katılmış, çocuklar, oryantal ve transparan giysilerle podyuma çıkarılmıştı.

Konuyla ilgili olarak, yarışmaya katılan çocukların fotoğrafları Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından toplandı. 2000 yılından bu yana her yıl yapılan yarışma, geçen yıl da Kemer'de düzenlenmiş, Kemer Kaymakamı Adem Yılmaz'ın da katıldığı yarışmayla ilgili aynı gerekçeyle Antalya Valiliğince inceleme başlatılmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title