Haberler

Çocuk Dolandırıcısı Titrek Ayhan, Tiki Sayesinde Yakayı Ele Verdi

Güncelleme:

Adana'da iki çocuğu "babanızı tanıyorum" diyerek kandırıp bisikletlerini çalan Titrek Ayhan lakaplı dolandırıcı, tiki sayesinde yakayı ele verdi.

Adana'da iki çocuğu "babanızı tanıyorum" diyerek kandırıp bisikletlerini çalan Titrek Ayhan lakaplı dolandırıcı, tiki sayesinde yakayı ele verdi. Zanlının benzer suçlardan 27 kaydı olduğu öğrenildi. Ayhan Güldü, suçlamaları reddetmesine rağmen mahkeme tarafınca tutuklandı.

EKMEK ALMAYA GİDİYORDU

Edinilen bilgiye göre hırsızlık olayları, Yüreğir ilçesine bağlı Kışla ve Seyhan ilçesine bağlı Seyhan ilçesine bağlı Sümer Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, 28 Temmuz günü A.M.A.'yı babası Ayhan A. ekmek almaya gönderdi. Çocuk, ekmek almak için bisikleti ile yola çıktı.

Çocuk Dolandırıcısı Titrek Ayhan'ı 'Tik'İ Ele Verdi

"BEN SENİN BABANI TANIYORUM"

Çocuğun yanına gelen bir kişi "Ben senin babanı tanıyorum. Sen kuşları çok seviyormuşsun, sana muhabbet kuşu getireceğim. Benim de senin kadar kızım var o da bisiklete binmeyi çok seviyor. Onu biraz bisiklete bindirip geri getireyim" diyerek bisikleti alıp bir daha gelmedi.

BABA HEMEN ŞİKAYETTE BULUNDU

Bunun üzerine çocuk babasının yanına giderek olayı anlatı. Babası da hemen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerine şikayette bulundu.

TİKİ ONU ELE VERDİ

Çocuk, polise verdiği bilgide zanlının 55 yaşlarında sürekli gözü seğiren ve omzu oynayan biri olduğunu olduğunu söyledi. Polis bu bilgiler doğrultusunda Türkiye genelinde tiki olan dolandırıcıların fotoğrafını gösterdi. Çocuk, fotoğraflardan zanlının daha önce benzer suçlardan 27 kaydı bulunan Ayhan Güldü olduğunu teşhis etti.

YERİNDE DURMADI, BİR DAHA YAPTI

Polis zanlıyı ararken bu kez Sümer Mahallesinde M.B.isimli bir çocuk, polise başvurarak yanına yaklaşan ve kendisine "Ben senin babanın arkadaşıyım ne kadar büyümüşsün. Bisiklet dükkanı açtım. Bir şey lazım olursa gel yanıma. Bisikletine bir bineyim güzele benziyor. Bende de aynısı var. Beğenirsem satarız arkadaşlara" diyerek bisiklete binip bir daha gelmediğini söyledi. Çocuk, şahsın gözünün seğirdiğini ve omzunu sürekli oynattığını söyledi. Polis, çocuğa Ayhan Güldü'nün fotoğrafını gösterdi. İkinci çocuk da bisikletini alan şahsın Ayhan Güldü olduğunu teşhis etti.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Çalışmalarına hız veren polis, Güldü'nün Sakarya Mahallesinde olduğunu tespit ederek mahalleye yaptığı baskında zanlıyı yakaladı. Zanlı, emniyete getirilerek sorguya alınırken şahsı çocuklar canlı olarak da teşhis etti. Ancak zanlı, ilk olayı hiç kabul etmeyip ikinci olayda ise bisikleti 400 liraya satın aldığını ileri sürerek suçlamaları kabul etmediği öğrenildi. Zanlı çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Zanlının lakabının "Titrek Ayhan" olduğu öğrenildi. Daha öncede Adana'da benzer olaylara karıştığı belirlendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (14)

Zikret:

Ulan yine mi Adana yeter yahu. . .

10
4
yanıtYanıtla
Zafer:

Zahmet etmeseydiniz yakalamakla zaten 27 ayrı suç kaydı varmış bunlarıda hesabına yazsaydınız

12
0
yanıtYanıtla
kürt ismet:

suç işleyeni 2 zeballağın eline vereceksin ve 10 gün boyunca işkence ve zopa - kazığa oturtma gibi cezalar uygulanacak ondan sonra kimse suç işleyebilirmi görelim

6
4
yanıtYanıtla
can:

Ya masumsa ne olacak ya yanlislikla tutuklanmissa mesela pardon mu diyeceksin yoksa o 2 zeballag ozur icin sana mi ugrasa

yanıt2
yanıt2
Realist:

Ulan kilisede gavur bile saldırmıyor, ne kadar aşağılık oldugunuzu düşünün. Bu toplum bu medeniyet çoktan bitmiş

10
0
yanıtYanıtla
tırcı osman:

abi ben anlamadın, Aleyna Tilki''nin bisikletini mi çalmışlar, tilkinin kızlarımı varmış

3
1
yanıtYanıtla
Bi de:

Halen af diyorlar delircem

4
0
yanıtYanıtla
Cc:

Yahu şu ülkede ne zaman denetim gelecek. Kaçak dershaneler haberi, norovirus haberinde yine denetimsizlik, vergi kaçırma falan zaten artık normal.

4
0
yanıtYanıtla
Boşver ismi:

Bu ülkede denetim olmadihi için şeffaf olmadığımız icin zaten ilerlenmiyor

yanıt2
yanıt0
olay nerde olmuş acaba ?:

Edinilen bilgiye göre hırsızlık olayları, Yüreğir ilçesine bağlı Kışla ve Seyhan ilçesine bağlı Seyhan ilçesine bağlı Sümer Mahallesinde meydana geldi

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title