Haberler

Çocuk Değiliz

Mumcu'nun 'Bize Onursuzluk Teklif Ediyor' Açıklamasına Ağar'dan Sert Yanıt; '6 Aylık Çocuk Değiliz. Erkan Bey Yokken, Ben Anavatan İktidarlarında Yüksek Bürokrattım. Beni Herkes Tanır' Dedi.

Anavatan Partisi Lideri Mumcu’nun "Bize onursuzluk teklif ediyor" açıklamasına DP Genel Başkanı Ağar’dan sert yanıt geldi. Ağar, "6 aylık çocuk değiliz. Erkan Bey yokken, ben Anavatan iktidarlarında yüksek bürokrattım. Ben Mehmet Ağar’ım. Beni herkes tanır" dedi.

3.ANAVATAN

Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu’nun "Bize onursuzluk teklif ediliyor" açıklamasına, Demokrat Parti Genel Başkanı Mehmet Ağar’dan, "Biz Türkiye’de yeni doğmuş, 6 aylık çocuk değiliz. Türkiye’de herkes herkesi tanır" cevabı geldi. Dün İstanbul’da yapılan Türkçe Olimpiyatı’na katılmak üzere Atatürk Havalimanı’na gelen Ağar, Ankara’dan uçağa binmeden yarım saat önce Mumcu’nun yaptığı konuşmayla ilgili önce konuşmak istemedi, sonra şunları söyledi:

"Erkan Bey yokken, ben Anavatan iktidarlarında yüksek bürokrattım. Hiç öyle birşey benim aklımın ucundan geçebilir mi? Ben böyle laf yarışına girmem. Kongrenin kararını ümitle bekliyorum. Biz Türkiye’de yeni doğmuş 6 aylık çocuk değiliz. Türkiye’de herkes herkesi tanır. Baştan beri iyi niyetimizi muhafaza ediyoruz. Merkez Karar Yürütme Kurulu’nda katılmama kararı çıkmış. Ama herşeye rağmen sağduyunun hákim olacağını ümit etmek istiyorum. DYP, kongresini toplamış, ismi ve amblemini değiştirerek buradaki iyi niyetini, samimiyetini ve arzusunu binlerce üyesi ile beraber ortaya koymuştur. Bu iradenin cevabını da samimiyetle beklemektedir. Dolayısıyla başkalarının üzecek bir şey söylemekten uzak dururum. Ben Mehmet Ağar’ım.Beni herkes tanır."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title