Haberler

Çocuk Başkan'dan 23 Nisan Armağanı "Nutuk"

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri Kapsamında Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu'nun Makamını Devralan Gizem Aslan İsimli Öğrenci, Kendisine Eşlik Eden Arkadaşlarına Nutuk Armağan Etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu'nun makamını devralan Gizem Aslan isimli öğrenci, kendisine eşlik eden arkadaşlarına Nutuk armağan etti.

Bahçelievler Kumport İlköğretim Okulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Belediye Başkanı Osman Develioğlu'nu makamında ziyaret etti. Okul Müdürü İhsan Küçük ve öğretmenleri ile birlikte geldikleri belediyede başkanlık makamını devralan 5. sınıf öğrencisi Gizem Aslan, belediye başkanlığı koltuğuna törenle oturdu. Çocuk Bayramı'nın Bahçelievler Belediye Başkanı Gizem Aslan, "Bahçelievler için ve Türk gençliği için 'Nutuk', tüm okul müdürlüklerine dağıtılsın.

Bahçelievler'de, spor merkezleri, kültür merkezleri, havuzlar yapılsın. Ancak bu tesisler mutlaka engellilerin de yararlanacağı biçimde yapılsın. Park sorununa çözüm getirecek katlı otoparklar yapılsın" talimatlarını verdi. Çocuk Başkan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın bütün Türk milletine hayırlı olmasını dilerken, Bahçelievler'in spor yatırımları konusunda Türkiye'ye örnek olduğunu ve bu yatırımların devam etmesi gerektiğini sözlerine ekleyerek Belediye Başkanı Osman Develioğlu'na çocuklara yönelik sürdürdüğü hizmetler için teşekkür etti.

Belediye Başkanı Osman Develioğlu ise "Başkanımızın emirlerini aldık. Gençlerimize 10 bin adet Nutuk kitabı dağıttık. İlçemizde yapımları devam eden katlı otoparklar, özürlüler rehabilitasyon merkezi, kültür merkezleri, spor salonları ve yüzme havuzu tesislerimizin inşasına hız vereceğiz" diye konuştu. Belediye Başkanı Osman Develioğlu, makamını ziyaret eden çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

(İST-ED-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title