Haberler

Çocuğuyla Parka Giden Adam Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanarak Öldürüldü

Çocuğuyla parka giden adam tartıştığı kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldüKONYA - Konya'da bir kişi çocuğuyla birlikte gittiği parkta kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce bıçaklanarak öldürüldü.

Çocuğuyla parka giden adam tartıştığı kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü

KONYA - Konya'da bir kişi çocuğuyla birlikte gittiği parkta kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce bıçaklanarak öldürüldü.

Olay, saat 16.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Akşemsettin Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Necati Acar yanında 5 yaşındaki oğluyla Anadolu Parkına geldi. Acar, parkta henüz bilinmeyen bir nedenle bir grup ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüşmesinin ardından, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce bıçaklanan Necati Acar olay yerinde hayatını kaybetti. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Yardım ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik tedbiri alırken, olay yerinde inceleme yaptı. Olay yerine gelen Acar'ın yakınları ve 12 yaşındaki oğlu sinir krizi geçirdi. Yapılan incelemenin ardından Acar'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Selçuklu Konya 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title