Haberler

Çocuğunuzla Mutfakta Çm1 Kursu

Güncelleme:

5- 12 Yaş Arası Çocuklarınızı Kız Olsun, Erkek Olsun Mutfakla Tanıştırın Ve Özgüvenlerinin, Sorumluluk Duygularının Nasıl Arttığını Gözlemleyin.

5- 12 yaş arası çocuklarınızı kız olsun, erkek olsun mutfakla tanıştırın ve özgüvenlerinin, sorumluluk duygularının nasıl arttığını, daha üretken ve paylaşımcı bireyler olma yolunda nasıl ilerlediklerini gözlemleyin. Size bırakırlarsa yiyebileceğiniz şirin lezzetler de cabası. Yavrunuzla işbaşında olacağınız ve vereceğimiz önlüklere rağmen üzerinizin kirleneceğini bilerek gelmenizi önerdiğimiz dersler 3 saat sürüyor.

Farklı nedenlerle ikiniz için de çok eğlenceli geçecek bu kursta çocuklarınız mutfak aletleri ile tanışır, yaşlarına uygun olanlarının kullanımlarını ve mutfaktaki olası tehlikelerden sakınmayı öğrenirken, uygulama kolaylığı ve yaratıcı malzeme kullanımı ile hayret verici, bir o kadar da eğlenceli, renkli sunumlu ve lezzet dolu sofralar hazırlayacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title