Haberler

Çocuğunun Pencereden Yere Düştüğü Gördükten Sonra Arkasından Atlayan Anne Konuştu

Güncelleme:

Bursa'da, 3 yaşındaki oğlu camdan düşünce arkasından atlayan annenin ilk ifadesi alındı. Anne, ''Camdan aşağıya doğru bakınca oğlumu yerde gördüm ve kendimi kaybedip gidip başka bir camdan da ben atladım." dedi.

Bursa'da 3 yaşındaki oğlu Abdulvahap Karakaya camdan düşünce arkasından atlayan anne Nigar Karakaya'nın (39) ilk ifadesi alındı. Anne Karakaya ifadesinde oğlu düştüğü sırada uyuduğunu ve bebeğinin düştüğünü kapıya gelen başka bir çocuktan öğrendiğini söyledi. Acılı anne, ''Camdan aşağıya doğru bakınca oğlumu yerde gördüm ve kendimi kaybedip gidip başka bir camdan da ben atladım." dedi.

MİNİK ABDULVAHAP ÖLDÜ, ANNE YARALANDI

Olay merkez Yıldırım ilçesine bağlı Emirsultan Mahallesi Gündoğdu sokakta 25 Ağustos tarihinde meydana geldi. 3 yaşındaki Abdulvahap Karakaya evde oyun oynadığı sırada camdan düştü. Bunu komşusunun haber vermesiyle öğrenen anne Nigar Karakaya da oğlunun düşmesine dayanamayarak arkasından atladı. Olayda minik Abdulvahap hayatını kaybederken, anne Nigar Karakaya ise bir arabanın üzerine düşerek ağır yaralandı. Yoğun bakımda tedavisi tamamlanan anne Karakaya sağlık durumu iyiye gidince normal odaya alındı.

''ÇOCUĞUMUN DÜŞTÜĞÜNÜ GÖRÜNCE ARKASINDAN ATLADIM''

Anne Karakaya Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerine verdiği ifadede, oğlunun düştüğünü kapıya gelerek haber veren bir kız çocuğundan öğrendiğini dile getirdi. Karakaya ifadesinde, "Ben olay günü oğlumu alıp anneme bayram ziyaretine gitmiştim. Oğlumla birlikte annemin evinde uyuyordum. Ben uyurken çocuk uyanmış ve evde oynarken aşağıya düşmüş. Ben düştüğünü görmedim. Kapımız çaldı. Kapıyı açınca bir kız çocuğu bizim evin camından bir çocuğun aşağıya düştüğünü söyledi. Ben oğlumun düştüğünü o kız çocuğundan öğrendim. Camdan aşağıya doğru bakınca oğlumu yerde gördüm ve kendimi kaybedip gidip başka bir camdan da ben atladım." dedi.

Acılı annenin hastanedeki tedavisi devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Karakaya 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (23)

talisca:

allahım sabır ver kimseyi evladıyla sınama. anne olmak kolay bir şey değildir. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

78
2
yanıtYanıtla
Doktor:

Doğudan gelip batının düzeni bozuyorsunuz hem bir düzine çocuk yapıp ilgilenmiyorsunuz

8
48
yanıtYanıtla
BÜYÜK LAF:

BÜYÜK LAF SÖYLEDİN DOKTOR, BİR GÜN AYNISI BAŞINA GELİRSE BU SÖYLEDİĞİNİ HATIRLAYACAK MISIN?

yanıt3
yanıt0
anadolu:

doğuda batı türkiyenindir çanakalede kol kola idi ne olduğun beli değilsin hadini bil

yanıt3
yanıt0
anadolu:

doğu batı birdir. kime batıyor. çanakkale birliğimizdir.

yanıt2
yanıt0
ssss:

fıtı ve doktor ulan siz ne biçim pisliklersiniz be dünyanın güzelleşmesi için sizin yok olmanız gerekiyor önce klavye delikanlıları

yanıt0
yanıt0
thr:

sen de 1 gram beyin varsa ben de birşey bilmiyorum vicdansız pislik.

yanıt0
yanıt1
asya:

fıtı fıtı mısın ne haltsın o kitap sadece doğuya değil tüm insanlığa indi. bence sen aklı başında bir insan değilsin bir tedavi gerekiyor sana ama bence hiçbir tedavi seni iyileştirmez bu kadar içinde birikmiş pislik varken

yanıt0
yanıt0
ahmet begim:

annenin evinde uyuyabilirsinde, pencereler dahi kontrol edilmezmi. bu hususta ihmalin var.

13
28
yanıtYanıtla
MALATYALI:

Annelik duygusu işte. Çok zordur şu evlat acısı. Anlatılamaz ve anlayamazsın. Sen sabır ver Allah''ım. . .

36
0
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title