Haberler

"Çocuğum hasta para bozar mısınız?" dedi başarılı olamayınca gasp etmek istedi

Güncelleme:

"Çocuğum hasta para bozar mısınız?" dedi başarılı olamayınca gasp etmek istedi Arnavutköy'de önce para bozdurmak isteyen sonra kadın çalışandan tehditle para alan şahıs kamerada Arnavutköy'de çocuğunun hasta olduğunu ve zor durumda olduğunu belirterek cebinde bulunan doları bozdurmak isteyen...

"Çocuğum hasta para bozar mısınız?" dedi başarılı olamayınca gasp etmek istedi

Arnavutköy'de önce para bozdurmak isteyen sonra kadın çalışandan tehditle para alan şahıs kamerada

İSTANBUL - Arnavutköy'de çocuğunun hasta olduğunu ve zor durumda olduğunu belirterek cebinde bulunan doları bozdurmak isteyen şahıs, talebini reddeden esnafı gasp etmek istedi.

Olay, geçtiğimiz günlerde Arnavutköy Merkez Mahallesi Semih Sokak'ta bulunan bir işletmede meydana geldi. İddiaya göre, bir şahıs dükkana gelerek çocuğunun hasta olduğunu belirtti ve cebinde bulunan 100 doları bozdurmak istediğini söyledi. İşletme sahibi şahıstan şüphelendi ve kendisini döviz bürosuna yönlendirdi. İşletme sahibinin talebini reddetmesi üzerine dükkandan ayrılan şahıs yaklaşık beş dakika sonra geri geldi ve işletme sahibine "Kasa da ne varsa boşalt, çocuğum hasta" diyerek gasp etmek istedi. Sabah saati olduğundan dolayı kasada para olmadığını belirten iş yeri sahibi kadın ise kasanın arkasında bulunan çantasından bir miktar para alarak şahsa verdi. Parayı alan şahıs olay yerinden hızla uzaklaştı.

Yardıma ihtiyacım var diyor ancak başka ilçelerden adresler veriyorlar

Yaşanan olayla alakalı konuşan komşu esnaf Erkan Temür, "Birkaç gün önce komşumuzun başından geçen bir olay var. Bir kişi geliyor dolarım var bozabilir misiniz diye soruyor. Esnaf mümkün olmadığını söyleyip gönderiyor ondan sonra bu kişi gelip komşumuzu gasp ediyor. Bu tarz olaylar Arnavutköy'de ara ara oluyor. Tanımadığımız bilmediğimiz insanlar farklı bahaneler ile geliyorlar buralara ancak bir müdahale edemiyoruz tam olarak ne yapmak istediği belli olmadığından dolayı. Bizim ofisimize çok fazla kişi geliyor bu tarz olaylar ile bizde acil paraya ihtiyacı olan kişilere sizinle gelelim bir bakalım dediğimizde bize farklı ilçelerden adresler veriyorlar. Burası biraz daha kırsal alan olduğu için bu tarz olaylar çok çeşitlenmeye başladı. Bu olayların önüne geçilmesi açısından emniyet güçlerimizden yardım talep ediyoruz." İfadelerini kullandı.

İlçe genelinde bu tarz olayların artması ile ilgili konuşan esnaf Sinan Akdağ, " Arnavutköy halkı iyi niyetli olduğu için, çabucak kandırılan bir halk olduğu için inanıyorlar böyle gelip acıtasyon yapan dolandırıcılara. Yardım yapılacaksa araştırılıp yapılması lazım. Dükkanlarımıza ellerinde eski sahte faturalarla gelip borcu olduğunu söyleyenler oluyor. Amaçları kesinlikle dolandırmaktır. Günde 10 kişiyi dolandırsalar çok ciddi bir para çıkıyor ortaya" şeklinde konuştu.

Olay anı kamerada

Öte yandan yaşananlar güvenlik kameralarına yansıdı. Kameralara yansıyan görüntülerde dükkana gelen şahsın bir süre çalışanla konuştuğu görülüyor. Dolar bozdurma isteği reddedilen şahsın dükkandan çıktıktan sonra geri geldiği kameralara yansıyor. Görüntülerde kadın çalışanın önce kasayı açtığı sonra ise şahsa bir miktar para verdiği görülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Arnavutköy Hisarcık 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title