Haberler

    Phillip Cocu, Fenerbahçe'nin Derbideki İyi Oyunuyla Koltuğu Kurtardı

    Güncelleme:

    Takımdan gönderileceği iddia edilen Phillip Cocu, Beşiktaş maçındaki oyunla birlikte koltuğu şimdilik kurtardı.

    Fenerbahçe'de geçtiğimiz hafta Dinamo Zagreb karşısında alınan farklı yenilgi sonrası zirveye tırmanan Phillip Cocu krizi şimdilik çözüldü.

    Sezon başından bu yana alınan sonuçların yanı sıra oynanan kötü futbol ve sarı-lacivertli takımın mücadeleden, reaksiyondan uzak bir görüntü sergilemesi sebebiyle yönetim, Hollandalı teknik adam ile yolları ayırmanın eşiğine kadar gelmişti. Bu nedenle Beşiktaş maçındaki sonuç ve oynanacak futbol, takımın yol haritasını belirleyecekti.

    FUTBOL MEMNUN ETTİ

    Bu çerçevede yönetim kurulu, Beşiktaş derbisinden çok istediği galibiyeti alamamış olsa da sergilenen pozitif futbol, mücadele ve geriye düşülmesine rağmen iyi reaksiyon verilmesi sebebiyle takımdan memnun kaldı. Beraberliğe ve zirveden hala uzak kalınmasına rağmen sarı-lacivertlilerin bu karşılaşmadaki futbolu ilerleyen dönem Başkan Ali Koç ve yönetime umut verdi.

    UMUTLAR TAZELENDİ

    Bu nedenle Fenerbahçe'de kısa vadede bir teknik adam değişikliği düşünülmüyor. Altı maçta 11 puan kaybeden sarı-lacivertli takımın önümüzdeki dönemde galibiyet serisi yakalayacağına inanılsa da ligdeki olumsuz senaryo da göz ardı edilmiyor. Phillip Cocu ile yola devam eden yönetim, B planı için çalışmalarını sürdürüyor.

    9 RESMİ MAÇA ÇIKTI

    Yeniden yapılanan Fenerbahçe'nin başında 9 resmi maça çıkan Phillip Cocu beklentilere yanıt veremedi. Hollandalı hoca yönetiminde Süper Lig'de 2 galibiyet, 1 beraberlik, 3 yenilgi yaşayan sarı-lacivertli takım, Avrupa arenasında 1 beraberlik, 2 mağlubiyet aldı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Phillip Cocu Fenerbahçe Beşiktaş Futbol Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (25)

    ASE:

    iyi futbol mu ? beşiktaşı ezdik mi ? sen 10 kişilik ersun yanallı Fenerin beşiktaşa yaptıklarını aç bi izle istersen Ali başkan. .

    9
    8
    yanıtYanıtla
    HOCA:

    ortada videolu canlı delil varken hangi 7 eşşek begenmedi bu yorumu. sonuna kadar katılıyorum

    yanıt2
    yanıt0
    ersan:

    EVEETT Beşiktaşla kendi evinde berabere kalmak büyük bir başarıdır

    8
    4
    yanıtYanıtla
    tinerci1903:

    bece de çok iyi teknik direktörr. . kesin kalmalı ikinci yarıdaki vodofone parktaki maça kadar gönddermeee başkan bu adamı. bir şey deniycez hahahahahhhhh

    5
    5
    yanıtYanıtla
    haddini bil:

    ne deneyeceksiniz fantaziye gerek yok domalın yeter. sonra ağlarsınız

    yanıt5
    yanıt3
    KES TRAŞI TİNERCİ:

    SAÇMA TAKIMIN SAÇMA BJK TARAFTARI

    yanıt0
    yanıt0
    KSK li mesut:

    Ulan hepiniz futbol profesörü oldunuz. Sistem yeni. oyuncular yeni. hoca yeni. Yönetim yeni. Bu sezon diğer takımların olsun önümüzdeki sezondan itibaren titretir bu kadro...

    5
    4
    yanıtYanıtla
    genç fenerbahçeliler:

    bu adamdan hiç birsey olmaz. bosuna zaman kaybı . hiç güven vermıyor. bi an önce ersun yanal gelmelı

    5
    4
    yanıtYanıtla
    fb ı:

    cocu dan pis kokular geliyor. Demedi demeyin olmaz bu adamdan. Sadece gidişi biraz ertelemişler. buda puan kaybı olarak fenere yaramayacak.

    8
    0
    yanıtYanıtla
    fatih:

    zamana ihtiyacımız var desen neyse ıyı futbol ne ya senol gunesın yanlıs tercıhlerı beraberlıgı kurtarttırdı sana

    6
    2
    yanıtYanıtla
    Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title