Haberler

    Fenerbahçe Teknik Direktörü Philip Cocu: Yeni Bir Hikaye Yazacağım

    Güncelleme:

    Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu görev aldığı 3 aylık dönemle ilgili olarak Hollanda medyasına önemli açıklamalarda bulundu. Cocu, "Yeni bir hikaye yazacağım." dedi.

    Ligde üst üste alınan 3 mağlubiyet sonrası büyük sıkıntı yaşayan, ardından gelen Konyaspor galibiyeti ve sonrasındaki Beşiktaş beraberliğiyle nefes alan 47 yaşındaki teknik adam yeni bir takım olmanın sıkıntılarını yaşadıklarını belirtti. Yaptığı açıklamaların genelinde gelecekten umutlu olduğu vurgusunu yapan Cocu, zamana ihtiyacını olduğunu da dile getirdi.

    "İSTEDİĞİM TEMPOYA GELECEĞİZ"

    Aralarına son dönemde katılan isimler yüzünden uyum süreci yaşadıklarını belirten Sarı-Lacivertliler'in Hollandalı çalıştırıcısı, "Yeni bir takım yaptık. Şimdi burada başarılı olmak için zamana ihtiyaç var. Türkiye'ye yeni bir hikaye yazmaya geldim ve bunu oyuncularımla başaracağım. Yavaş yavaş istediğim tempoya ulaşıyor. Oyuncular artık birbirleriyle daha iyi anlaşıyor. Taraftarı memnun etmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız" diye konuştu.

    "BAŞKAN BİZE İNANIYOR"

    Başkan Ali Koç'un zor günlerde kendilerine sahip çıktığını belirten Phillip Cocu şöyle konuştu: Başkan bize inanıyor ve her zaman arkamızda duruyor. Ben ve oyuncularım bu ağır eleştirilerin altından kalkacağız. Bazı maçlarda ağır yenilgiler aldık, bize yakışmadı. O zaman da söylemiştim. Ama Rizespor maçıyla birlikte bir çıkış yakalayacağız. Hem ligde hem de Avrupa'da yenilgileri telafi edeceğiz. Neler yapabileceğimizi derbide herkese gösterdik. Taraftardan biraz daha sabır ve zaman istiyorum.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
    500

    Yorumlar (9)

    Kandur:

    güzel ülkemde GS 15, Beşiktaş 14 sene şampiyon olamadı da kulüpleri mi küçüldü mü, Avrupa lıyız diyoruz, bir maç alkış ikinci maç küfür kâfir eline telefonu alan antrenör oluyor, topçu oluyor, para olmadı mı hiç bir şey olmaz alamazsınız diyor adam, çıkar altyapıdan yetiştir sat kulüp değişim derken bunu söyledi, hala şampiyon olamazsak gitsin yıkılsın diye küfür edenlerin insan bile olmadığı görülüyor, yıllardır b.munih real- Barselona, menceser dışında şampiyon olan yok Avrupa da ama her stat full, merdiven boşluğu denen bir yer yok herkes birlikte ve fuul tirubunde, Türkiye de insan gelişmiyor ki futbol gelişsin

    6
    0
    yanıtYanıtla
    KSK li mesut:

    Ulan hepiniz futbol profesörü oldunuz. Sistem yeni. oyuncular yeni. hoca yeni. Yönetim yeni. Bu sezon diğer takımların olsun önümüzdeki sezondan itibaren titretir bu kadro. Sabredin biraz...

    3
    1
    yanıtYanıtla
    M:

    Bu kadro derken. çoğu kiralık bunların. önümüzdeki senede aynı hikaye okunacak yeni kadro denecek yine

    yanıt3
    yanıt1
    Adınızı Yazın:

    bu cocu dan bi cacık olmaz. . .

    2
    2
    yanıtYanıtla
    dr.titanic:

    ben adamın takım kurmasına oyun taktiğine ve maç içindeki hamlelerine takımın fizik kondisyonuna bakarım yeni takım falan hikaye bu saydıklarımdan şunu annadım cocu bu işin altından kalkamadı ve kalkamayacakda bu hafta rize puan alır.fb ne olur bilemem birde ersun hoca diyorlar.bu takımı düzeltecek ayağa kaldıracak şu anda boşda olan bir hoca var onun adıda Mustafa denizli gerisi hikaye....

    1
    2
    yanıtYanıtla
    KARLI DAĞLAR:

    Böyle giderse fenerin yıkılış hikayesini yazacaksın. Aykutu bile arattığına göre...

    1
    1
    yanıtYanıtla
    Volcano:

    Guvenyoruz gunesli gunler bizi bekliyo haydi herkes elelle bu takim avrupada destanlar yazar insAllah sabrin yolu selametdir saygilar..

    1
    1
    yanıtYanıtla
    ital-lale:

    adam yenitakim yeni sayilr ama taraftar basariya sampinyonluga ac sabir desen yok gibi patlamaya hazir bomba var elinde cocunun elinde disiplinli birine benziyor sabir gösterilirse basarili olur türkiyeyi tanimaya basladi sanirim

    0
    1
    yanıtYanıtla
    HIRBO:

    COCU GİDECEK ERSUN GELECEK

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title