Haberler

    Fenerbahçe Teknik Direktörü Cocu'nun Futbolculara İzin Vermesi Taraftarları Kızdırdı

    Güncelleme:

    Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, rakipler çalışırken takıma 3 gün izin verince taraftarların tepkisine sebep oldu.

    F.Bahçe'de futbolcuların 3 gün izin yapması sarı-lacivertli taraftarları kızdırdı. Son olarak Perşembe günü çalışan Sarı-Lacivertli futbolcuların üç günlük izinli olması tepkilere neden oldu. Teknik Direktör Cocu'nun bu uygulaması taraftarları kızdırdı.

    Galatasaray, önceki gün İstanbul ile bir hazırlık maçı yaptı ve dün izin yapıp bugün gerçekleştireceği çift antrenmanla çalışmalarına devam edecek. Beşiktaş ise dün Altınordu ile bir hazırlık maçı yaparak çalışmalarını sürdürdü.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
    500

    Yorumlar (23)

    Adam Hakli Beyler:

    Fenev Ligde Zaten Zirvede Oynuyor:)) Eeeh $ampuanlar Liginide Topuklar Yaylasinda Oynamaya Hak Kazandi Coccu Uyuzzz Takimina izin Vermesinde Napsin:))

    40
    2
    yanıtYanıtla
    FB 1907:

    ALİ KOÇ BU KAFAYLA GİDERSE BU COCU DAHA ÇOK BATIRACAK FENERİ, BİR AN ÖNCE GÖNDERİLMESİ LAZIM TÜRK TEKNİK ADAM GETİRİLMELİDİR, BAŞTA ERSUN HOCA. . .

    4
    4
    yanıtYanıtla
    yasin öz:

    ali koç yahudi oldugu için hocada hollandadan geldi. . şimdi bakıyorum 20 yıldır hollanda takımlarına bir cacık yok. . psv avrupada ne yapmış bu hocayla bir sonuç yok. . takıma 3 gün izin verilmez heleki yeni bir takım asla 3 gün izin yapamaz. . olacak çocuk belli olur fener bu ligi bu hocayla ancak 5 bitirir. yazık cidden çok yazık

    2
    6
    yanıtYanıtla
    Kupa:

    Ali koc yahudi degil bir kere adamlarin dedesi ankarali. Internete yaz oku. Baba annesi haci bayram veli ile akraba

    yanıt4
    yanıt1
    nekupa:

    lions ve rotaryen bağlantısından bahsediyor

    yanıt0
    yanıt0
    Beyin yok:

    Varmış gibi davran kanka

    yanıt0
    yanıt0
    DİEGO :

    yeni başkanla beraber ikisinide fazla geç olmadan FENERBAHCE İle biletlerini kesip göndereceksin

    1
    6
    yanıtYanıtla
    SAHİP ÇIKALIM COCOYA:

    pereirayı gönderdiniz, suni yakutu harcadınız, cocoyu yedirmeyiz :))))

    5
    1
    yanıtYanıtla
    SAHİP ÇIKALIM COCOYA:

    pereirayı gönderdiniz, suni yakutu harcadınız, cocoyu yedirmeyiz :)))) bu adam gitse lucesku gelecek belli. fener luceskuyla presipte anlaşmış

    4
    1
    yanıtYanıtla
    yozgatlı:

    Fenerbahçe Zico döneminde hücum futbolu ve insana heyecan tat veren futbol oynuyordu güzelde sonuçlar alıyordu o zamandan beri tadı tuzu yok takımın. .

    5
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title