Haberler

    Fenerbahçe'ye Büyük Umutlarla Gelen Cocu, Sessiz Sedasız Gitti

    Güncelleme:

    MKE Ankaragücü'ne sahasında 3-1 yenilen Fenerbahçe'de görevden alınan teknik direktör Phillip Cocu, Ülker Stadı'ndan sessiz sedasız ayrıldı.

    Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Mke Ankaragücü'ne sahasında 3-1 yenilen Fenerbahçe'de görevden alınan teknik direktör Phillip Cocu, Ülker Stadı'ndan ayrıldı. Futbolcuların kullandığı kapıdan yardımcılarıyla çıkan Cocu, soruları yanıtlamaktan kaçındı. Oldukça moralsiz olduğu gözlenen Cocu, stattan özel aracıyla çıkış yaptı.

    GİDERKEN GERGİNLİK YAŞANDI

    Phillip Cocu'nun stattan çıkışında, kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Hollandalı teknik adamın ayrılışı esnasında polis, Cocu'nun stattan çıkması için MKE Ankaragücü takımını taşıyan otobüsün önünü kesti. Bunun üzerine MKE Ankaragücü takımı oyuncuları yerinden kalkıp, camlara vurarak polise tepki gösterdi. Polisin yolu açması üzerine önce MKE Ankaragücü kafilesi, ardından da Cocu stadı terk etti.

    Kaynak: Skorer / Spor

    MKE Ankaragücü Phillip Cocu Ülker Stadı Spor Haberler

    500

    Yorumlar (8)

    TEŞEKKÜRLER COCU )))))):

    Çok üzüldüm gitmesin bir GS li olarak, , , Seni unutmayacağız COCU baba :))) her şey için teşekkürler

    11
    3
    yanıtYanıtla
    İki buçuk milyon euro:

    Ulan sanki iki buçuk milyon euro çok azmış gibi göstermeniz beni deli ediyor tabi paralarını çok saçın ortalığa bakim eğer Türk teknik direktör olsaydı 3. hafta gitmişti hemde bedava

    11
    2
    yanıtYanıtla
    .:

    COCU KOVULDU COMOLİ DURUYOR . VALLA BEN ALİ KOÇTAN ŞÜPHELENMYE BAŞLADIM . FB Yİ BİTİRMEYE GELEN BİR AJAN GİBİ . ZATEN KOÇ AİLESİ NEREDEYSE TAMAMI BJK LİDİR .

    10
    2
    yanıtYanıtla
    Emre aşık:

    Bida gelme aptal Hollandalı

    3
    1
    yanıtYanıtla
    KUZEYİN UŞAĞI:

    garip geldi garip de gidiyor. garibim.

    2
    1
    yanıtYanıtla
    1074çnkr:

    Uçan hollandalı (RVP) dediler tomarla para aldı, yetenek avcısı hollandalı (COCU) dediler oda tonla para aldı yav arkadaş yazıktır bu ülke bu kadar mı zengin.

    2
    0
    yanıtYanıtla
    sahlan:

    cocu gitti şimdi yeni basliyo lig

    1
    1
    yanıtYanıtla
    azo:

    YEDİLER DAĞ GİBİ HOCAYI : )

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title