Haberler

    Fenerbahçe'nin Yeni Hocası Cocu: Planlarımız Çok Güzel

    Güncelleme:

    Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Phillip Cocu, yenilenmek ve değişim adına sarı-lacivertli kulübü seçtiğini söyledi, "Planlarımız çok güzel." dedi.

    Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Phillip Cocu'nun transferi Hollanda'da geniş yankı uyandırmaya devam ediyor.

    Phillip Cocu'nun, Hollanda'nın önemli gazetelerinden de Telegraaf'ta yer alan konuşmalarında Fenerbahçe'deki planların güzel olduğu, Ali Koç ve Comolli ile çalışmanın güzel olacağı ve PSV'den neden ayrıldığına dair sözleri yankılandı.

    "COCU'NUN YENİ DÖNEMİ ZOR OLACAK"

    Fenerbahçe'deki yeni dönemin zor olacağına işaret eden Cocu, kariyerinde yeni ve ileriye doğru bir adım atmak istediğini ancak buna karşın gelecek 3 yılın kolay geçmeyeceğini belirtti.

    "FENERBAHÇE MUAZZAM BİR KULÜP"

    PSV'den neden ayrıldığına dikkat çeken 47 yaşındaki antrenör, "PSV'de çalışmak istedim mi? Evet istedim elbette. Ancak bu sadece sporla alakalı bir durum değil. Zirvede kalmak için sürekli kendinizi geliştirmek ve değişiklik yapmak zorundasınız. Fenerbahçe'den de bana böylesi bir değişiklik şansı teklifi geldi. Fenerbahçe hem kulüp olarak hem de başkanı ve sportif direktörüyle muazzam bir kulüp" dedi.

    Büyük bir heyecan duyduğunu aktaran Hollandalı çalıştırıcı Cocu, "Planlar çok güzel. PSV'de yıllar önce gördüğüm planları ve hedefleri gördüm. Aynı çalışma ortamını buldum" diye konuştu.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fenerbahçe Umut Eren Hollanda Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (4)

    Şarapçı:

    Şarap varmı la

    3
    2
    yanıtYanıtla
    teolog33:

    Cocu daha gelmeden, gs ve bjk lobisi karalama kampanyalarına başladı. Şimdiden başlamaları demek, aslından Cocu''nun ne kadar doğru bir tercih olduğunun göstergesi. Ancak Fenerbahçe yönetimi bu durumu tersine çevirmek isteyenlere karşı duyarlı olmak zorundadır. Zira Cocu''nun her yaptığı hatada kendisine karşı bir karalama kampanyası başlatılacak, takımın başındaki durumu sorgulanacaktır. İşte bu duruma karşı, FB yönetimi son derece etkin bi şekilde Cocu''nun yanında olmalı, oynatacağı futbola g

    0
    1
    yanıtYanıtla
    Vay kardeşim:

    Burası Türkiye çok uzun vadeli düşünme derim hoca

    0
    1
    yanıtYanıtla
    Biz Türküz:

    Sen bizim planlarımıza pek aldanma koç.biz türk takımları plandan öteye 50 yıldır pek geçemedik

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title