Haberler

    Fenerbahçe'yle Anlaşan Cocu, PSV'nin Yeni Sözleşme Teklifini Kabul Etmedi

    Güncelleme:

    Fenerbahçe'nin prensipte anlaştığı Phillip Cocu, "Yeni bir maceraya atılmak F.Bahçe'ye gitmek istiyorum" diyerek PSV'nin yeni sözleşme teklifini geri çevirdi.

    Fenerbahçe'nin prensip anlaşması yaptığı ve Aykut Kocaman'm yerine getirmeyi planladığı HollandalI teknik direktör Phillip Cocu'ya şampiyon yaptığı PSV Eindhoven'den sözleşme fesih işlemleri sürerken sürpriz bir teklif geldi.

    PSV yöneticileri Cocu'ya, "Seninle 3 yıllık yeni bir sözleşme imzalayalım. Yıllık maaşına da zam yapalım" önerisinde bulundu. 48 yaşındaki teknik adam ise teklifi "Ben Fenerbahçe'ye söz verdim. Yeni bir maceraya atılmak, Fener'e gitmek istiyorum" diyerek geri çevirdi.

    ANLAŞARAK AYRILMAK İSTİYOR

    PSV Eindhoven'dan yılda 1 milyon euro alan Phillip Cocu, sözleşmesini karşılıklı anlaşarak fesh etmek istiyor. Tek taraflı fesihte bedelin 6 milyon euroya yaklaşacak olması nedeniyle Cocu, PSV yönetimiyle ters düşmemeye çalışıyor.

    Sözleşme fesih pazarlıklannın sürmesi nedeniyle de Fenerbahçe prensipte anlaştığı Phillip Cocu'yu resmi olarak açıklayamıyor.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Aykut Kocaman Fenerbahçe Eindhoven Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (4)

    Xyz:

    Aykut kocaman bir sevdadir ne verecek cocu fener e goreceksiniz sifir ve elde var husran aykut hoca bunumu haketti o kotu kadroya ragmen takim ikinci oldu transfer yapilsa aykut kalsa fb net sampiyondu ama yazik oldu yine bu taraftara maceraya atildi ali efendi hic gerek yoktu

    12
    8
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    yılmazvural eskişehirle anlaşamadı feneri şampiyon yapar yabancıya boşa para vermeyin cocu mocu hikaye gelecekse morunhio ayarında hoca gelsin

    2
    0
    yanıtYanıtla
    MAVİ:

    takımının haberinden çok fenerin haberlerini okuyosun galiba, seni ne ilgilendirir fenere kimin gelip kimin geleceği işine bak!

    1
    0
    yanıtYanıtla
    BÜYÜK DÜŞÜN...:

    Aykutun iyi bir hoca olduğunu takimi ikinci yaptigini söyleyenler sizlerin işte futboldan hicbirsey anlamadığıniz ortada eger bu sene diğer takımların cok kotu olmasında dolayı fb ikincisi sıradadır aksi takdirde fb beşinci bile olamazdı...

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title