Haberler

Club Table 1'ıncı Yasını Cagla Gursoy'un Yas Gunuyle Bırlıkte Kutladı

Club Table 1'inci yaşını Çağla Gürsoy'un yaş günüyle birlikte kutladıErdinç YILDIRIM/İSTANBUL,(DHA) Eğlenmenin Ayrıcalıklı Yolu mottosuyla yola çıkan ClubTable'ın 1'inci senesi ve Çağla Gürsoy' un yaş günü ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşti.

Club Table 1'inci yaşını Çağla Gürsoy'un yaş günüyle birlikte kutladı

Erdinç YILDIRIM/İSTANBUL,(DHA) Eğlenmenin Ayrıcalıklı Yolu mottosuyla yola çıkan ClubTable'ın 1'inci senesi ve Çağla Gürsoy' un yaş günü ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşti. Magazin ve sanat dünyasından Ceylan Çapa, Özge Ulusoy, Berkay, Mert Vidinli gibi birçok ismin katıldığı davette sanatçı "ManDengo" sahne performansıyla katılımcılara keyifli dakikalar yaşattı.

Böyle bir günün yaş günüyle aynı güne denk gelmesinin mutluluğunu yaşayan Çağla Gürsoy,"Ekibimizle beraber bu gün çok uğraştık. Böyle bir günün davet niteliğinde değil de parti niteliğinde olsun istedik. Biz çok mutluyuz çok eğlendik umarız davetlilerimizde çok eğlenmiştir." dedi.

Bu sistemi Türkiye'de uygulamaya geçiren Genel Müdür Berk Erarslan,"Sıkıcı bir davet olmaması için elimizden gelen her şeyi yaptık. Birinci yılımız ve Çağla Gürsoy'un yaş günü aynı güne gelmesi bizi ayrıca çok mutlu etti." dedi.

(Tür: İstanbul)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title