Haberler

Clk Uludağ Elektrik, Edremitlilere "Yuvam Güvende" Paketini Tanıttı

CLK Uludağ Elektrik, serbest tüketiciler için geliştirilmiş olduğu ' Yuvam Güvende' paketini Edremit'te tanıttı. Özel bir kart ile kullanılan pakete serbest tüketici statüsünde olan konut aboneleri ek bir ücret ödemeden sahip olabiliyor.

CLK Uludağ Elektrik, abonelerine sunduğu hizmet ve avantajları Edremitlilerle paylaştı. Edremit'teki basın toplantısında konuşan CLK Uludağ Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü Ali Erman Aytac, enerji sektöründeki özelleştirme sonrası hızlı bir dönüşüm hamlesi başlattıklarını belirterek, CLK Uludağ Elektrik'i klasik bir elektrik şirketi olmaktan çıkarıp özel sektör ruhuna uygun, rekabetçi, tüketici dostu ve inovatif bir şirkete dönüştürdüklerini söyledi.

Enerji Piyasası Denetleme Kurumu (EPDK) tarafından tanımlanan serbest tüketici profilli konut aboneleri için ilk olarak "Yuvam Güvende" paketini hazırladıklarını ifade eden Ali Erman Aytac, yıllık elektrik tüketimi 3.600 kWh ve üzeri olan serbest tüketiciler için geliştirdikleri "Yuvam Güvende" paketine, serbest tüketici statüsünde olan konut abonelerinin ek bir ücret ödemeden sahip olabileceğini vurguladı. Özel bir kart ile kullanılabilen "Yuvam Güvende" paketinin avantajları ile ilgili açıklamalarda bulunan Aytac, "Bu kartı, isteyen abonelerimize ücretsiz olarak sunuyoruz. Müşterilerimiz her gün evlerinde sıkıntılı durumlarla karşılaşabiliyor. Elektrik tesisatında, su tesisatında bir problem olabiliyor. Ambulansa, çilingire ihtiyaç duyabiliyor. Bu sigorta kapsamında, müşterilerimiz karttaki numarayı aradıkları takdirde herhangi bir işçilik veya yol masrafı ödemeden birçok hizmeti, ücretsiz bir şekilde alabiliyorlar. Bunun yanı sıra hiç arzu etmesek de günlük yaşantımızda karşılaşabileceğimiz bazı olumsuzluklar var. Bu karta sahip bir abonemizin bir kaza sonucu sakatlık geçirmesi ya da vefat etmesi durumunda başta elektrik faturası olmak üzere 12 ay boyunca 500 liraya kadar olan tüm faturaları Yuvam Güvende kapsamında karşılanıyor. Abonelerimizin zor günlerinde yanlarında olmayı istediğimiz için Yuvam Güvende'yi hazırladık" dedi.

CLK Uludağ Elektrik'in diğer hizmetlerinden de bahseden Ali Erman Aytac "Hayatı Aydınlatıyoruz sloganıyla yola çıkarak Bursa, Balıkesir, Yalova ve Çanakkale'de toplam 10 Bölge Yönetmenliği; 70'i aşkın Müşteri İşlem Merkezi(MİM) ile hizmet veriyoruz. Edremit Bölge Yönetmenliği'nde ise 8 MİM ile hizmet vermekteyiz. MİM'lerde abonelik, tahsilat, indirimli elektrik satışı, avantajlı tarifelerden yararlanma gibi birçok hizmeti gerçekleştiriyoruz. Elektrik enerjisini, kaliteli, güvenilir ve hesaplı bir şekilde müşterilerimize sunmayı hedefleyerek farklı iş modelleri ile sektörün lider kuruluşları arasında yer alıyoruz. Müşteri İşlem Merkezleri'nden (MİM) yapılan tüm işlemler www.clkuludag.com.tr web sitesi üzerinde bulunan https: //online.clkuludag.com.tr/ online işlem merkezinden yapılabilir" diye konuştu.

CLK Uludağ Elektrik'in abonelerine sunduğu hizmetlerin ve sağlanan avantajların da tanıtıldığı toplantıda, CLK Uludağ Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü Ali Erman Aytac'ın yanı sıra Edremit Bölge Yönetmeni Mustafa Karaman ve Kurumsal İletişim Uzmanı Bahar Erkan da yer aldı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir Edremit Uludağ Yuvam Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Anneye fitre verilir mi? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title