Haberler

Clinton'dan, Trump'a "Hesabını Sil" Çağrısı

Güncelleme:

Hillary Clinton, ABD Başkanı Barack Obama'nın kendisini desteklediğini bildirmesinin ardından, Trump'ın aleyhinde attığı Twitter mesajına 'hesabını sil' tepkisini verdi.

ABD'de Demokrat Parti'nin başkan adaylığı için gerekli delege sayısını aşan Hillary Clinton, Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump'ın, aleyhinde Twitter mesajı atması nedeniyle Trump'tan Twitter hesabını silmesini istedi.

"HESABINI SİL"

Demokrat Parti'deki başkanlık aday adaylığı yarışında rakibi Vermont Senatörü Bernie Sanders'a karşı, salı günü adaylık için gerekli delege çoğunluğuna ulaşarak zaferini ilan eden Clinton, Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Trump'a twitter hesabını silmesi çağrısında bulundu.



Trump söz konusu twitter mesajına 28 bin "beğenme" alırken, Clinton'ın mesajını 180 binden fazla kişi beğendi.

"OBAMA DÖRT YIL DAHA İSTİYOR"

Trump, Obama'nın Clinton'u destekleyeceğini açıklamasının ardından, bunu eleştirerek, "4 yıl daha Obama yılı istiyor. Fakat başka hiç kimse istemiyor!" ifadesini kullanmıştı.

OBAMA DESTEK VERDİ

Bu arada, Başkan Obama, Clinton'ın seçim kampanyası için hazırlanan videoda, "Ben onunlayım. Bu görev için ondan daha nitelikli birinin olduğunu düşünmüyorum." diye konuşmuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Hillary Clinton Demokrat Parti Donald Trump Twitter Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

HABERLERİNİZ YERİN DİBİNE BATSIN:

MÜSLÜMANLARIN NEDİR SİZDEN ÇEKTİĞİ

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title