Haberler

Ck Akdeniz Elektrik'ten, 6 Tarife Seçeneği

CK Akdeniz Elektrik, "Enerjim Zamsız, Enerjim Organik, Enerjim Eğitiyor, Enerjim Kamu, Enerjim Akıllı ve Enerjim İndirimli" tarifeleriyle abonelerinin ihtiyaçlarına yönelik özel seçenekler sunuyor.

CK Akdeniz Elektrik, serbest tüketicilere yönelik hazırladığı özel tarifeler ile abonelerine farklı avantajlar sunuyor. Nisan 2016'da CK Akdeniz Elektrik'in "Tarifeni seç, tasarrufa geç" sloganı ile sunduğu tarifelerden "Enerjim Zamsız", "Enerjim Akıllı" ve "Enerjim İndirimli", aboneler tarafından yoğun ilgi görmeye devam ederken; CK Akdeniz Elektrik, bu yıl mayıs ayında yine çok ses getiren yeni tarifeleri "Enerjim Organik", "Enerjim Eğitiyor" ve "Enerjim Kamu" ile ilklere imza attı.

Değerli: "Müşterilerimize 200 milyon lira avantaj sağladık"

Abonelerinin ihtiyaçlarına göre özel tarifeler hazırladıklarını dile getiren CK Akdeniz Elektrik Genel Müdürü Erol Değerli, sektöründe ilkleri başlatan şirket olmaktan dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, " Antalya, Isparta ve Burdur illerinde toplam 1,7 milyon aboneye hizmet veriyoruz. 2013 yılından, Mayıs 2017 tarihine kadar yaptığımız kampanyalar ve indirimlerle müşterilerimize 200 milyon liradan fazla avantaj sağladık" dedi.

CK Akdeniz Elektrik'in Nisan 2016'da hizmete sunduğu tarifelerden biri olan "Enerjim Zamsız" ilk çıktığı andan itibaren tüketiciler tarafından yoğun ilgi gördü. Bu tarife ile aboneler sözleşme süresince aktif enerji bedelini sabitliyor ve elektriğe gelen hiçbir zamdan etkilenmiyor. Mayıs 2017 itibarıyla da Enerjim Zamsız'ı tercih eden mesken abonelerine AXA Konut Asistans Hizmeti hediye olarak veriliyor.

Enerji sektörünün ilk ve tek akıllı tarifesi "Enerjim Akıllı" ise abonelere tüketimin yüksek olduğu aylarda daha fazla indirim imkanı sunuyor. Bu tarife ile aboneler elektrik tüketimlerinin en yüksek olduğu Kasım, Aralık, Ocak, Temmuz ve Ağustos aylarında diğer aylara göre 4 kat fazla indirim oranından yararlanıyorlar.

CK Akdeniz Elektrik'in tüketicilerin ihtiyaçlarına göre belirlediği bir diğer tarife ise "Enerjim İndirimli". Aboneler bu tarife ile tüketim miktarına göre farklı indirim oranlarından yararlanabiliyorlar.

Kamuya, eğitime, çevreye özel tarife

Bu yıl Mayıs ayı başında "Enerjim Kamu", "Enerjim Organik" ve "Enerjim Eğitiyor" tarifelerinin tanıtımını yapan CK Akdeniz Elektrik, çalışan ya da emekli kamu personeline verdiği destek, eğitim ve doğa dostu projeleri ile dikkat çekiyor. Sektörde bir ilk olan "Enerjim Kamu" tarifesiyle aylık elektrik faturası ortalama 82 lira ve üzerinde olan çalışan ya da emekli kamu personelinin yanı sıra üç yakını daha bir yıl boyunca özel indirimlerden faydalanabiliyor.

Abonelerin ihtiyaçlarına yönelik, sürdürülebilir ve kaliteli hizmeti sunmak için çalışan CK Akdeniz Elektrik, sektörde 'ilk ve tek' olma özelliğine sahip "Enerjim Eğitiyor" tarifesi ile de çocukların eğitimine destek oluyor. "Enerjim Eğitiyor" tarifesi kapsamında ilk ve ortaokul öğrencilerine internet üzerinden eğitim imkanı sunan 6 aylık Okulistik paketi hediye ediyor.

CK Akdeniz Elektrik, "Enerjim Organik" tarifesinde ise yeni nesillere yeşil bir gelecek bırakmak için aboneleriyle birlikte bir orman oluşturmayı hedefliyor, bu tarifeyi seçen doğa dostu abonelerine "Yeşil Gelecek Sertifikası" veriyor. Aylık faturası ortalama 82 lira ve üzerinde olan tüketicilerin, CK Akdeniz Elektrik'in avantajlı tarifelerinden yararlanmak için serbest tüketici sözleşmesi imzalaması gerekiyor. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Isparta Antalya Akdeniz Burdur Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title