Haberler

Cizreli Kadın Ameliyatla Sağlığına Kavuştu

Şırnak'ın Cizre ilçesinde 4 yıl önce kalça kırığına bağlı hastalık nedeni ile yürüyemeyen 26 yaşındaki kadın, Dr. Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesinde geçirdiği operasyonla yeniden yürümeye başlamanın mutluluğunu yaşıyor.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde 4 yıl önce kalça kırığına bağlı hastalık nedeni ile yürüyemeyen 26 yaşındaki kadın, Dr. Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesinde geçirdiği operasyonla yeniden yürümeye başlamanın mutluluğunu yaşıyor.

Cizre'de Necla Bağatır, Dr. Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesi ortopedi ve travmatoloji uzmanlarının yaptığı başarılı operasyonla hem eski sağlığına kavuştu, hem de dört yıl sonra tekrar yürümeye başladı.

Yatalak olan bir hastayı ayağa kaldırıp eski sağlığına kavuşturmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Ozan Turhal, şöyle konuştu:

"Yürüyememe şikayetiyle bize başvuran hastanın çekilen filminde daha önceden kalçasının kırıldığını ve kırılan parçanın fonksiyonunu kaybettiğini tespit ettik. Ayrıca hastanın çekilen röntgenlerinde 80 yaşındaki bir insanın kemik kalitesindeki gibi ileri derecede kemik erimesi tespit ettik. Bunun akabinde kemik ölçüm testi yaptık ve hastamızın kemik kalitesi 80 yaşındaki hastalar ile aynı düzeyde çıktı. Yapılan başarılı ameliyatın ardından 3-4 senedir hiç yürüyemeyen ve hatta yatalak bir şekilde kalan hastamız en azından şu etapta kendi ihtiyaçlarını görecek şekilde ve kimseye muhtaç olmayacak şekilde yürümeye başladı."

Tekrar yürümekten dolayı büyük bir mutluluk içerisinde olduğunu belirten Bağatır, "Artık hiç kimsenin desteği olmadan yürüyebiliyor ve kendi ihtiyaçlarımı karşılayabiliyorum. Bu anlamda benim eski sağlığıma kavuşmam için büyük bir fedakarlık gösteren doktorlara teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title