Haberler

Cizre TSO ile Halkbank arasında protokol imzalandı

Güncelleme:

Şırnak'ın Cizre ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası ile Halkbank Cizre şubesi arasında 'Paraf Ticari Kredi Kartı ile Güvenceli Tedarik Zinciri Finansmanı' protokolü imzalandı.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası ile Halkbank Cizre şubesi arasında 'Paraf Ticari Kredi Kartı ile Güvenceli Tedarik Zinciri Finansmanı' protokolü imzalandı.

Cizre Ticaret ve Sanayi Odası, pandemi sürecinin olumsuzluklarını en aza indirip üyeleri arasında sürdürülebilir ve güvenilir ticarete katkı sunmak adına Halkbank ile protokol imzaladı. Protokol kapsamında oluşturulan Güvenli Tedarik Zinciri Finansmanı Sisteminde Paraf ticari kredi kartı kullanan firmalar alt kuruluş üyesi tedarikçi firmalardan yapacakları tedarik alımlarında özel vade ve finansal avantajlara sahip olacak. Alt kuruluş üyesi tedarikçi firmalar da banka garantisi ile tahsilatlarını gerçekleştirebilecek.

Konuya ilişkin açıklama yapan Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sevinç "TOBB-Halkbank 'Tedarik Zinciri Finansmanı' Paraf kart lansmanı kapsamında tüm üyelerimize, ticari mal alım-satımlarında, güvenli ticaret sistemi ve kolay finansman imkanı getiriliyor. Alıcı ve satıcı arasında Güvenli Ticaret Sistemi kurmayı sağlayan Paraf kart ile üyelerimiz alımlarda 540 güne kadar vade ve düşük maliyet avantajlarından yararlanabilecek. Cizre TSO olarak içinde bulunduğumuz bu zorlu süreci üyelerimizin daha rahat atlatması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İmzaladığımız protokol, ekonomik olarak sıkıntılı günler geçiren üyelerimize bir nebze olsun nefes aldırılacak" dedi. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Halkbank Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title