Haberler

Cizre'deki Kazada Ölü Sayısı 5'e Yükseldi

Şırnak'ın Cizre ilçesinden gelin aldıktan sonra Bingöl'e dönenleri taşıyan otomobilin kamyonla çarpışması sonucu meydana gelen kazada ölenleri sayısı 5'e yükseldi.

Cizre'de meydana gelen ve 4 kişinin ölümü ile sonuçlanan trafik kazasında ağır yaralı olarak Cizre Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan 9 yaşındaki Taha Artunç da doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan yaralılardan Şadiye Artunç Batman'a sevk edilirken, Gönül Artunç ise yapılan ilk tedavisinden sonra yoğun bakım ünitesine kaldırıldı.

Kaza haberi ile birlikte sevinçleri yasa dönüşen Artunç ailesinin diğer bireyleri ise hastane bahçesinde sinir krizleri geçirdi. Hastanede sinir krizleri geçiren yaralı yakınlarını Cizreli vatandaşlar teselli etmeye çalışırken, hastane güvenlik görevlilerden bazılarının yaralı yakınlarına davranışı çevredeki vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bingöl Şırnak Cizre Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title