Haberler

Cizre'de Polis Haftası Kutlamaları

Şırnak’ın Cizre ilçesinde Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 170 yıldönümü coşku ile kutlandı.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 170 yıldönümü coşku ile kutlandı.

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 170 yıldönümü münasebeti ile Cizre Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi. Tören İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Altok'un Atatürk büstüne çelenk bırakması ile başladı. Tören daha sonra 2 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam etti.

Burada konuşan Cizre Emniyet Müdürü Ayhan Altok, şanla şerefle 169 yılı geride bırakan teşkilatlarının, 170. kuruluş yılına girerken sadece Türkiye sınırları içerisinde değil dünyadaki saygın yerini almanın haklı gururunu taşıdıklarını söyledi.

Programa, İlçe Kaymakamı Ahmet Adanur, İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Altok, Garnizon Komutanı Albay Onur Özden, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Adalet Gökcan, Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Çoban, Ağır Ceza Reisi, Eray Temizkan, TSO Başkanı Süleyman Çağlı, Şoförler Odası Başkanı Haşim Elçi, Cizre eski Belediye Başkanı ve eski korucu başı Kamil Atak, muhtarlar, iş adamları, kamu kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 170. yıldönümü, emniyet lokalinde verilen ikramla son buldu. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Polis Haftası Şırnak Cizre Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title