Haberler

Cizre'de Çatışmaların Ortasında Kalan 30 TIR Kül Oldu

Güncelleme:

Şırnak Cizre'de çatışmalar esnasında TIR parkında düşen top mermileri ve kurşunlar nedeniyle yangın çıktı. 30 TIR'ın küle döndüğü yangına müdahale edilemedi.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde sokağa çıkma yasaklarıyla birlikte başlayan operasyonlar devam ederken, akşam saatlerinde ilçe merkezindeki TIR Parkında bulunan yaklaşık 30 TIR, araç parkına düşen top, roket ve diğer ateşli silah mermilerinin çıkardığı yangında, kül oldu.

TIR PARKINDA YANGIN ÇIKTI

Silopi ile birlikte 14 Aralık günü uygulanan sokağa çıkma yasağının devam ettiği Cizre ilçesinde, hakim tepelerde konuşlanan tankların belirlenen hedeflere top atışı sürüyor. Zaman zaman top atışlarıyla birlikte şiddetli silah seslerinin duyulduğu ilçe merkezinde bulunan TIR Parkı'nda, roket, top mermileri ve patlayan bombalar nedeniyle yangın çıktı.


30 aracın küle döndüğü yangın tüm ilçeyi aydınlattı.

MÜDAHALE EDİLEMEDİ

Sokağa çıkma yasağı devam ettiği için herhangi bir müdahalenin yapılamadığı yangında, park halindeki yaklaşık 30 TIR yanarak kül oldu. Yangınla birlikte yaşanan patlamalarda havaya yükselen alevler ilçenin tamamını aydınlattığı görüldü.


Yangının gece görüşü ile çekilen görüntülerinde, göğe yükselen duman bulutu gözüküyor.

YANGIN SÜRÜYOR

Öte yandan barikat ve hendeklerin bulunduğu Yafes Mahallesi'nin giren güvenlik güçleri, mahallede hakimiyeti ele geçirdi. Yafes Mahallesi'ndeki evlerin tamamı tahrip olurken, Alibey Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar, patlama ve silah sesleri nedeniyle korku ve endişeli olduklarını söyledi. Cizre ilçesinde patlama ve silah sesleriyle birlikte TIR parkında çıkan yangın da hala devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Silopi Şırnak Cizre 3.Sayfa Yerel Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (70)

Kurdum:

Benim vatanim kurdistandir sayin ocalan bunu soyledi size anlamadiniz pkk anlatacak az kaldi

105
59
yanıtYanıtla
Kurdum:

Kurtler size kardesce insanca yaklasti siz inkar etmekten oldurmekten zindanlara atmaktan baska ne yaptinizda ulan ana dilimizi bile inkar etiniz ondan sonra sahte muslumanliga soyundunuz aptllar allah bunlari gormuyormu zannetiniz supesiz yaradan sabir verdi bize Ama sabrimiz tukendi siz dusunsun gerisini

57
71
yanıtYanıtla
Kurdum:

Israil bir insani oldurup 1 hafta sokak ortasinda birakip olusunu sokak ortasinda almasina izin vermedigini gurdunuzmu bakin yahudilerden basediyon hergun naletlediginiz Ama bunu tc kurtlere yapti soruyorum bir ulke yahudi biri sizde musluman

59
53
yanıtYanıtla
gökhan:

senin dünyadan haberin yok. cizredeki de yahudinin işi filistindeki de yahudinin işi. türkiyeyi türklerin mi sanıyorsun? akp hükümetinin gücü yetmiyor durdurmaya. bunun kanıtıda akp çözüm sürecini başlatınca tek başına iktidar olmasına izin vermediler. uyanın artık bu derin hipnoz uykusundan. açın gözlerinizi. . .

yanıt6
yanıt4
yalancı:

yok kardeş görmedik. . . bir kere israil bir insanı öldürmez, bir defada yüzlerce insanı öldürür, sonra da der ki, ''onlar müslüman, iinsan değil'' der. . . sen kürt de değilsin, burada yalandan kürt oldugunu söylüuorsun ama sen esas gizli bir ermeni yahudisisin

yanıt33
yanıt2
Kurdum:

Salak zaten kurdistanikuruyoruz ne vatandasligindan basediyon

52
50
yanıtYanıtla
vir zirto:

pkk lilar yakti desenize bu onlarin isi , , yazik vatandasin malina

55
46
yanıtYanıtla
DILAN2727 Mobil-ANDROID:

allah ocaklarinizi sondursun akp

62
33
yanıtYanıtla
yunus Mobil-ANDROID:

ulan israil gazzeye bi tane top atışı yapsa hemen kafir dersiniz 50 den fazla çocuk öldü haber bile olmadı Türkiyede

22
68
yanıtYanıtla
mehmet:

ŞİŞEK ÇAKIYORMUŞ GİBİ MAŞALLAH TÜRKÜN GÜCÜNÜ GÖRECEKSİNİZ !

68
19
yanıtYanıtla
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title