Haberler

Çırılçıplak Dolaşınca Gözaltına Alındı

Eskişehir'de Sokaklarda Çırılçıplak Dolaşan 38 Yaşındaki Mehmet Emin Doruk Gözaltına Alındı. Doruk'un Akli Dengesinin Yerinde Olmadığı Belirtildi.

Eskişehir'de sokaklarda çırılçıplak dolaşan 38 yaşındaki Mehmet Emin Doruk gözaltına alındı. Doruk'un akli dengesinin yerinde olmadığı belirtildi.

Arifiye Mahallesi Alaattin Caddesi'nde bugün öğle saatlerinde bir kahvehanenin önünde duran Mehmet Emin Doruk, üzerindeki giysileri çıkarıp çöp kovasına attı. Çırılçıklak kalan Doruk daha sonra koşmaya başladı. Arifiye, Şarkiye ve Cunudiye mahallelerinin ara sokaklarında çırılçıplak dolaşan Mehmet Emin Doruk'u gören vatandaşlar polise ihbarda bulundu.

Çok sayıda polis ekibi sokaklarda çırılçıplak dolaşan Mehmet Emin Doruk'u bulmak için alarma geçti. Mehmet Emin Doruk, yaklaşık bir saat sonra soyunduğu kahvehanenin yaklaşık 2 kilomete uzağında Eskişehir Askerlik Şubesi yakınlarında polisler tarafından yakalandı. Ekip otosuna bindirilen Doruk daha sonra giysilerini çıkardığı kahvehanenin önüne getirildi. Polisler çöp kovasından aldıkları giysileri Doruk'a vererek giyinmesine yardımcı oldu.

Polis Merkezi'ne götürülen Mehmet Emin Doruk, akli dengesi yerinde olmadığı anlaşılınca Eskişehir Devlet Hastanesi Pskiyatri Servisi'ne yatırıldı.

Hakan TÜRKTAN/ ESKİŞEHİR, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title