Haberler

Cip Cipe Arkadan Çarptı: 7 Yaralı

Cavit YILDIRIM/YATAĞAN(Muğla), (DHA) MUĞLA'nın Yatağan İlçesi'nde bir cipin, yanlış yola girdiği için geri manevra yapan cipe arkadan çarpması sonucu 7 kişi yaralandı.

Cavit YILDIRIM/YATAĞAN(Muğla), (DHA)

MUĞLA'nın Yatağan İlçesi'nde bir cipin, yanlış yola girdiği için geri manevra yapan cipe arkadan çarpması sonucu 7 kişi yaralandı.

Kaza, Aydın- Yatağan Karayolu Yatağan Kavşağı'nda, dün saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Denizli'de yaşayan Bahar Öztürk (20), kuzeninin Bodrum'daki düğününe katılmak üzere, yakınlarıyla birlikte 35 KTR 59 plakalı ciple yola çıktı. Kavaklıdere Kavşağı'na geldiğinde Öztürk, yanlışlıkla Bodrum yerine Aydın yönüne girdi. Yanlış yola saptığını farkeden Öztürk, 15 metre kadar geri manevra yaparak kavşağa dönmek istedi. Ancak bu sırada Öztürk'ün kullandığı cipe, Muğla'dan İzmir'e giden Funda Saka (31) yönetimindeki 35 AC 0358 plakalı cip arkadan hızla çarptı. Çarpmanın şiddetiyle Öztürk'ün kullandığı cip yol kenarındaki tabelalara çarpıp takla attı. Hurdaya dönen cipin sürücüsü Bahar Öztürk ile araçta bulunan kardeşi Halime Öztürk (12), yakınları Fatma Karkar (17), Alper ülker (10), Hacer Ülker (43), Gülkız Sığıt (45) ile diğer cipin sürücüsü Funda Saka yaralandı. Cip sürücüleri ile Fatma Karkar Yatağan Devlet Hastanesi, diğer yarılılar ise Muğla Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu, hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. Bahar Öztürk'ün annesi Ayşe öztürk (45) ile aynı araçtaki yakınları Gül Fatma Pütkül (51) ise kazayı yara almadan atlattı.

Kaza nedeniyle trafik bir süre tali yoldan verildi. Araçların çekilmesinin ardından trafik normal seyrine döndü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title