Haberler

Selin Ciğerci, Seren Serengil'in Sosyal Medya Paylaşımlarını Taklit Etti

Güncelleme:

Cinsiyet Değiştirerek gündeme gelen Selin Ciğerci, Seren Serengil'in köpeği ve eşiyle olan paylaşımlarını sosyal medya hesabından taklit etti.

Bodrum'da tatilllerini sürdüren Yaşar İpek ve Seren Serengil, çifti sosyal medyayı sık kullanan ünlü çiftlerden. Seren Serengil, instagram hesabından rutin olarak köpeğini ve eşi Yaşar İpek'in havuzda yüzme görüntülerini paylaşıyor. Hayatının neredeyse bütün ayrıntısını sosyal medyada paylaşan Seren Serengil, takipçilerinin yanı sıra ünlü dostlarının da dikkatini çekmiş durumda.

SELİN CİĞERCİ SEREN SERENGİL'İ İKİ KÖPEĞİYLE TAKLİT ETTİ

Cinsiyet değiştirerek gündeme gelen Selin Ciğerci Seren Serengil'in paylaşımlarıyla alakalı sosyal medya hesabından iki köpeğini alarak taklidini yaptı. Selin Ciğerci'nin gönderisinde ise Seren Serengil'in en ince ayrıntısına kadar dikkat ettiği gözlerden kaçmadı.

Cinsiyet Değiştiren Selin Ciğerci, Seren Serengil'in Sosyal Medya Paylaşımlarını Taklit Etti

SEREN'DEN KARŞILIK GECİKMEDİ

Seren Serengil ise Selin Ciğerci'nin gönderisine "Çok tatlısın" notuyla paylaştığı instagram hikayesiyle karşılık verdi.

Cinsiyet Değiştiren Selin Ciğerci, Seren Serengil'in Sosyal Medya Paylaşımlarını Taklit Etti

Cinsiyet Değiştiren Selin Ciğerci, Seren Serengil'in Sosyal Medya Paylaşımlarını Taklit Etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seren Serengil Selin Ciğerci Sosyal Medya Magazin Haberler

500

Yorumlar (40)

NELER OLUYOR BİZLER İYİ İNSANLARDIK:

defolun gidin başka ülkelere

9
2
yanıtYanıtla
arzu cısss:

hımmm ikisi de igrenç

9
1
yanıtYanıtla
himmmmmm:

miyavvv

yanıt0
yanıt0
ÜMRANİYELİ..:

Selin Ciğerci askerliğini yaptı mı bilmiyorum ama bedelli askerlik yapmak isteyenler boşa 15 bin TL ödemeyin 10 bin TL verin cinsiyet değiştirin. kalan 5 bin TL ile alemlere akarsınız. .

4
4
yanıtYanıtla
8. HUDUT GAZILER IGDIR:

aklini kendine sakla askerlik bir erkegin namus ve serefidir

yanıt2
yanıt2
ÜMRANİYELİ..:

DÜDÜT GAZİSİ IGDIR: Ben askerlik yapan erkek namussuz yorumumu yaptın beyinsiz mal

yanıt2
yanıt1
ığdırlıya cevap:

dediğin doğru ama Ümraniyelinin de dediği doğru, hem 10 bin verirlerse ilerde de gelir kapıları olur para basarlar. Para verip askerlik yapmaktan kaçacağına selin gibi gelen ver gidene ver daha iyi. Namus şerefli insanda olur

yanıt2
yanıt1
X-REM:

Aynen katılıyorum size Ümraniyeli. Ben 18 ay askerlik yaptım şimdikiler parayla 28 gün yapacak hakkımı helal etmiyorum vatan görevi için bedel ödenmez.

yanıt3
yanıt0
A.HİSARLI:

15. 000 TL tutarı askeriye de yerim aslanlar gibi 12 ay görevimi yaparım. 21 gün bedelli askerlik yapmam. Vatan toprağını korumak namusunu korumaktır

yanıt4
yanıt1
AKŞAMCI:

paralı askerlik yapmak isteyenler mutlaka şehitlerimiz size hesap soracaktır. Zaten hiç villadan yalıdan köşkten çıkan şehit haberi duymadım. evinin penceresinde cam yerine naylon olan gecekondulardan şehitler çıkıyor.

yanıt5
yanıt0
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title