Haberler

Cinsel İstismar Yoluyla Dolandırıcılık İddiası

Adana'da Bir Kişi, Gönül İlişkisi Kurduğu Kadının Kendisini Cinsel İstismar Yoluyla Dolandırdığını İleri Sürerek, Suç Duyurusunda Bulundu.

Adana'da bir kişi, gönül ilişkisi kurduğu kadının kendisini cinsel istismar yoluyla dolandırdığını ileri sürerek, suç duyurusunda bulundu.

Edinilen bilgiye göre, koyun besiciliği yapan evli ve 3 çocuk babası Ahmet Karataş, 2 yıl önce tanıştığı kuaför Hülya A.'nın parası için kendisiyle gönül ilişkisi kurup dolandırdığını ileri sürerek, Adana Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Hülya A.'nın kendisinden bir kaç defa borç para aldığını belirten Karataş, "Aldığı borçları getirip ödedi. Güvenimi kazandı. Bana yakınlık gösterdi. Bana yakınlık gösterince birlikte olmaya başladık. Gönül ilişkisinden dolayı birlikte yaşamaya başladık. Daha sonra benden 20 bin YTL borç istedi. Arkadaşlarımdan toplayıp kendisine verdim. 6 ay sonra paramı istediğimde beni tersledi. Daha sonra dini nikah kıydırdık. Bunun yüzünden ailemi terk ettim" dedi.

Hülya A ile 2 yıl birlikte olduklarını belirten Karataş, "Şimdi ise beni istemiyor. Beni tehdit ediyor. Paramı da vermiyor. Hatta hakkımda savcılığa ve polise tehdit ettiğim gerekçesiyle suç duyurusunda bile bulundu" diye konuştu.

Hülya A. ise Karataş'ın çok yalan söylediğini ve kendisine iftira attığını ifade ederek, "Kendisiyle birlikteliğimiz doğru. Ancak yalanlarını anlayınca bu birlikteliğe son verdim. Kendisinin işi gücü yok ki parası olsun. Beni tehdit ettiği için de hakkında davacı oldum. Parasını almadım. Anlattıkları yalan. Yalanlarını görünce ayrıldım. Hakkında hakaret ve tehdit davası açtım" diye konuştu.

(HT-AB-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title