Haberler

Cinsel İlişkiye Girmeden Hamile Kalma Davası

Samsun'da, ormanlık alanına götürdüğü genç kıza silah zoruyla tecavüz ederek hamile bırakıp doğum yapmasına yol açtığı iddia edilen şahsın yargılanmasına devam edildi.

Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, merkez Alibeyli köyünde ikamet eden Ö.S. (21) adlı kız, 2006 Mart ayında uzaktan akrabası olan Ahmet T.'nin (38) kendisini aracıyla köyüne götürürken yolda silah gösterdiğini ve silahtan korktuğu için kendisinden geçtiğini söyledi. Kendisinden geçmesini fırsat bilen Ahmet T.'nin tecavüzüne uğradığını ileri süren Ö.S., bu olay sonrası hamile kaldığını ve İstanbul'da dayısının yanında sezaryenle bir erkek çocuk dünyaya getirdiğini belirterek şikayetçi

oldu.

DNA testi sonucu Ö.S.'nin dünyaya getirdiği bebeğin babasının Ahmet T. olduğu tespit edildi.

Mahkeme heyeti, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne Ö.S.'nin sevk edilerek bakire olup olmadığının ve sevişme sırasında direkt ilişki olmadan hamile kalınıp kalınmayacağının tespitini istedi. Mahkemeye ulaşan raporda Ö.S.'nin halen bakire olduğu ve dışarıdan temas ile sürtme sonucu boşalmayla hamile kalınabileceğini belirtildi. Duruşma, karar verilmek üzere ileri bir tarihe ertelendi.

Bugün görülen davaya katılmayan Ahmet T., daha öncesi verdiği ifadede, Ö.S. ile tam olarak cinsel ilişkiye girmediğini belirterek, "Herhangi bir cinsel ilişkim olmadı. Sevişme sırasında Ö.S.'nin cinsel organının üzerine boşalmışım, o yüzden hamile kaldı. Bu olay bir kez kendi evlerinde, bir kez de kendisini saçını boyamak için kuaförü götürdüğümde bir arkadaşının evinde gerçekleşti. Ancak, asla ileri bir ilişkimiz olmadı. Sadece seviştik" diye ifade vermişti.

(MAY-SA-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title