Haberler

Cinnet kurbanı kadın toprağa verildi

Güncelleme:

Cinnet kurbanı kadın toprağa verildi Adana'da cinnet getiren eşi tarafından öldürülen kadın hayatta kalan evlatlarının gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı Adana'nın Kozan ilçesinde cinnet getiren kocası tarafından öldürülen kadın, hayatta kalan evlatlarının gözyaşları arasında son...

Cinnet kurbanı kadın toprağa verildi

Adana'da cinnet getiren eşi tarafından öldürülen kadın hayatta kalan evlatlarının gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı

ADANA - Adana'nın Kozan ilçesinde cinnet getiren kocası tarafından öldürülen kadın, hayatta kalan evlatlarının gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Geçtiğimiz hafta pompalı tüfekle 4 çocuğundan Kader ve Hüsne Cengiz'i öldürüp intihar eden Fatih Cengiz'in yaraladığı eşi Zahide Cengiz, verdiği yaşam mücadelesinin ardından hayatını kaybetti. Cengiz'in cenazesi bugün sevenleri ve hayatta kalan evlatları tarafından Ağlıboğaz Mahallesi'nde son yolculuğuna uğurlandı. Evşen Sokak'ta bulunan evlerinin önünde komşularından ve akrabalarından helallik almak için getirilen Zahide Cengiz'in cenazesi buradan mezarlığa götürüldü.

Babasının kurşunlarından kaçarak hayatta kalmayı başaran Kader'in ikizi Emre ve evden kaçarak kurtulan ailenin en küçüğü Nesrin annelerini gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurladı.

Zahide Cengiz Ağlıboğaz Mezarlığında kılınan öğle namazının ardından çocuklarının yanına dualarla defnedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kozan Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title