Haberler

Cinnet Getiren Baba, Eşini ve 5 Aylık Bebeğini Boğazını Keserek Öldürdü

Güncelleme:

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, cinnet getiren 25 yaşındaki baba, eşi ile 5 aylık bebeğini boğazlarını keserek öldürdü. Komşuların ihbarıyla eve gelen polisler, babanın eşi ve çocuğunu bıçaklamaya devam ettiğini görerek müdahale etti.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, cinnet getiren Oğuzhan Kayalp (25), eşi Zuhal Kayalp ile 5 aylık bebeği Asaf Kerim Kayalp'i bıçaklayarak öldürdü. Komşuların ihbarı üzerine eve gelen polisler kapıyı kırarak eve girdi, belden aşağısı çıplak olan Kayalp'in, eşi ve çocuğunu bıçaklamaya devam ettiğini görerek müdahale etti. Anne ile bebeği tek tabut içerisinde olay yerinden götürüldü. Çevredekiler ise gözyaşlarına hakim olamadı.

Cinnet Getiren Baba, Eşi ile 5 Aylık Bebeğini Bıçaklayarak Öldürdü

KOMŞULAR EVDEN GELEN SESLER ÜZERİNE POLİSLERE HABER VERDİ

Olay, gece saatlerinde İnegöl ilçesi Fatih Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerindeki 3 katlı binanın en üst katında meydana geldi. Oğuzhan Kayalp, eşi Zuhal Kayalp ile 5 aylık bebeği Asaf Kerim Kayalp'i cinnet getirerek bıçakladı. Evden gelen sesler üzerine komşuların ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis, koçbaşıyla kapıyı kırarak içeri girdiğinde eşi Zuhal Kayalp ile bebeğini bıçaklamaya devam eden ve belden aşağısı çıplak olan Oğuzhan Kayalp'e müdahale etti. Etkisiz hale getirilen Kayalp gözaltına alındı. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede ise anne ile bebeğinin hayatını kaybettiği belirlendi.

Cinnet Getiren Baba, Eşi ile 5 Aylık Bebeğini Bıçaklayarak Öldürdü

OLAYLA İLGİLİ GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Öte yandan, olayı gören komşular ise göz yaşlarına hakim olamazken, anne ile bebeğinin cansız bedeninin tek tabut içerisinde olay yerinden götürüldüğü görüldü. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Cinnet Getiren Baba, Eşi ile 5 Aylık Bebeğini Bıçaklayarak Öldürdü

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

İnegöl 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (53)

Cccc:

Ekonomi cok iyi masallah ; herkesin bi dünya borcu var ???

29
3
yanıtYanıtla
FANİ:

Bu haberleri sadece biz mi okuyoruz yada izliyoruz acaba.Hergün bunun gibi kac haber okuyorum.Yazık bu insanlara gecim derdi artik hat safhada.Üç maymunu oynayınca ekonomik kriz son bulmuyor.Turk insanı biraz daha iyi sartlarda yaşamayı hakediyor.Cinnet vahseti duymak istemiyoruz artik

20
0
yanıtYanıtla
Yasemin:

Bu vahşetin ekonomik krizle nasil bir bağlantısı var ya. O zaman her borçlanan etrafındaki birer kişiyi dograsin. Biri eşi biri de 5 aylık sabi ya insan sevmeye doymaz o bebeği. Cihan harbinde millet ne gibi açlık sınavlarından geçmiş biz nasıl bir toplum olduk. Belli ki ruh hastası herifin teki Allah iki cihanda rahat ettirmesin. Allah anneye de debege de şehitlik mertebesine nasip etsin.

15
2
yanıtYanıtla
Şule:

Allah sizi kahreylesin sizin gibiler yüzünden huzurumuz kalmadı siz erkeklerin gücü kadınlara çocuklara ve hayvanlaramı yetiyor tavukmu kesiyorsunuz siz zalimler ebedi cehennemde yanacaksiniz

15
1
yanıtYanıtla
YOLDAŞ:

HERKESİ BİR TUTMA SENİN BABANDA MI CANİYDİ SEVGİLİN KOCANDA MI CANİYDİ HER ERKEK BİR TUTULUYORSA HER KADINDA PARAYLA BEDENİNİ SATIYOR DİYELİM O ZAMAN NASIL OLUR ŞULE!!!!

yanıt4
yanıt1
ZLATAN TATLISES:

O ANKİ RUH HALİ BÜYÜK İHTİMAL BORÇLAR YÜZÜNDEN AİLESİNİ PARÇALADI

5
10
yanıtYanıtla
Messi:

Hırsızı bitmeyen ülkemde insanlar artık cinnet geçiriyor Allah rahmet eylesin büyük acı:((

13
1
yanıtYanıtla
BBBB:

Asss gitsinnn be bundan ne hayır gelir... zaten cehennemlik.

9
0
yanıtYanıtla
VİCDANSIZ:

ALLAH SENİN BELANI VERSİN KÖPPPEEKKK NE İSTEDİN O MASUM BEBEKTEN

8
0
yanıtYanıtla
serkan.:

allah.senı.kahretsın.adam.ne.ıstedın..onlardan

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title