Haberler

Çin Takımı, Beşiktaşlı Talisca İçin 30 Milyon Euro Teklif Etti

Güncelleme:

Çin ekibi Changchun Yatai, Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Talisca için 30 milyon euro teklif etti. Siyah-beyazlılar transferden 6 milyon euro istiyor.

Antalyaspor maçında 2 gol atarak galibiyetin baş mimarı olan Anderson Talisca için transfer iddiaları bitmiyor.

Yaz transfer döneminde adı uzun süre Manchester United ile anılan Talisca için bu kez de Çin kulüplerinin devrede olduğu Portekiz basını tarafından sürekli yazılıyor. Bir kaç gündür Portekiz basınını meşgul eden haberlere göre bu transfer için Çin kulüpleri arasında en iddialı ekip Changchun Yatai. Changchun Yatai Kulübünün yöneticilerinin üç gündür Benfica ile pazarlık yaptığını iddia eden Portekiz basını 20 milyon eurodan başlayan ilk teklifin dün akşam itibariyle 30 milyona kadar çıktığını belirtiyor. Talisca'nın kendisine önerilen astronomik rakamdan çok memnun olduğu ve Talisca'yı mutlaka satmak isteyen Benfica'nın da kısa sürede bu transferi sonlandıracağı iddialar arasında.

BEŞİKTAŞ 6 MİLYON EURO İSTİYOR

Bu transferin Beşiktaş yönüne de değinen Portekiz basını, siyah-beyazlıların satıştan en az 6 milyon Euro istediğini ve bu rakamı almadan Talisca'nın gitmesine izin vermeyeceğini de bildiriyor.

Devre arası transfer döneminin bitimine 8 gün kala tüm dikkatini santrfor transferine veren Beşiktaş transfer komitesi ise Talisca'yı bırakmayı düşünmüyor.Ancak belli bir rakamdan sonra Benfica'nın satış hakkı olduğu için olası transferde pazarlık masasına oturarak hem iki yıl için ödediği 5 milyon Euro'yu geri alma hem de ekstra pay alma şeklinde söz hakkı bulunuyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Çin Halk Cumhuriyeti Portekiz Benfica Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (6)

ACI GERCEK:

Bütün süper lig takımları ,Kırk yaşındaki bir ETO yapmaz.

5
4
yanıtYanıtla
Akademisyen:

Islam isimli sahis bunun adi katillik degil vatan mudafaasidir bu 1. 2. Ise pkk musluman degil Kuranla namazla dalga gecen doguda imamlari olduren abd masasidir. Bati ve Batinin ajanlarina inanma ! Onlar israil icin ek koruma saglayacak olusumun derdindeler !

7
0
yanıtYanıtla
AY BEN SIZIN:

B, MUNIH MACINA PAF TAKIMIYIYLA MI CIKACAGAZZ KARDESIMMM. . DONUMUZA KADAR SATTINIZ BE YA. .

6
0
yanıtYanıtla
ADALET:

Şifreli kanal zulmüne son ,parası olmayan sporun ve sporcunun ruhuna tamamen ters milyonlarca insan için.Futbol özgürlüktür para için satılamaz.

4
0
yanıtYanıtla
Burak:

ilginizi çekerim eğer satılırsa 30 a zaten 4 milyon geri ödenecek bide 6 milyon ekstra isteniyor toplam 10 milyon euro bize gelicek 20 milyon da benfica ya

2
1
yanıtYanıtla
PABLO ESCOBAR:

ULENN ÇİN , KARA PARAYI İYİ AKLIYORSUNUZ. .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title