Haberler

    Çinliler Gözünü Kararttı

    Kolombiya basınında çıkan haberlere göre Chelsea'nin sezon başında Monaco'dan kiraladığı Radamel Falcao da Çin yolunda.

    SPORCOPE DIŞ HABERLER - Kolombiya basınında çıkan haberlere göre Chelsea'nin sezon başında Monaco'dan kiraladığı Radamel Falcao da Çin yolunda. Hafta içinde Chelsea'den orta saha oyuncusu Ramires'i kadrosuna katan Çin takımlarından Jiangsu Suning, Kolombiyalı forvet için teklif yapmaya hazırlanıyor.

    Chelsea de bu sene beklenen performansı göstermeyen Falcao ile yollarını ayırmaya sıcak bakıyor. İddiaya göre Jiangsu Suning bu transfer için çok istekli ve bu doğrultuda Falcao için büyük bir bütçe ayırdı. Suning transferi gerçekleştirirse "El Tigre" lakaplı futbolcuya haftalık 265 bin sterlin ödeyecek.

    Brezilya Ligi takımlarından Corinthians'ın forveti Alexandre Pato'yu kiralamak için kulübüyle anlaşmaya varan ve oyuncuyu sağlık kontrolleri için Londra'ya getiren Chelsea'nin, bu transferi en kısa zamanda sonlandırması bekleniyor. İngiliz ekibi Pato'ya resmi imza attırdıktan sonra Falcao'yu bırakmaya sıcak bakıyor.

    29 yaşındaki Radamel Falcao, iki sezondur Premier Lig'de top koşturuyor. Geçtiğimiz yıl kiralık olarak Manchester United forması giyen Kolombiyalı forvet, bu sezon başında da bir başka İngiliz ekibi Chelsea ile anlaşmıştı. Geçtiğimiz yıllarda Avrupa'nın sayılı forvetlerinden biri olarak görülen Falcao'nun İngiltere'deki formsuz görüntüsü, onu tartışmaların odağına taşıdı.

    Kolombiyalı forvet, bu sezon Chelsea formasıyla 11 maça çıktı sadece 1 kez gol sevinci yaşadı.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Kolombiya Chelsea Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title