Haberler

    Çinli Zte, Etkinlik Davetiyesini Vine ile Yolladı!

    Akıllı telefon pazarının Çin menşei üreticilerinden ZTE, özel etkinliği için basın davetiyesini Vine uygulaması üzerinden paylaştı!

    Akıllı telefon pazarının Çin menşei üreticilerinden ZTE, özel etkinliği için basın davetiyesini Vine uygulaması üzerinden paylaştı! İşte haberin devamı…

    Akıllı teknoloji ayı olarak anılan Eylül'de bir etkinlik daha düzenlenecek. Çin merkezli akıllı telefon üreticisi ZTE, sosyal medyanın ve paylaşım uygulamalarıın gücünü es geçmedi. Sosyal medya fenomenlerinin uygulaması Vine, eğlenceli videoların yanında şimdi de basın davetiyelerinin yayın mecrası oldu.

    Eylül ayının 4'ünde IFA 2014 ve 9'unda düzenlenecek olan Apple'ın etkinliğinden 1 hafta sonya yani 16 Eylül günü özel bir etkinlik düzenleyecek olan Çinli akıllı telefon üreticisi ZTE, basın davetiyesini Twitter'ın Vine uygulaması üzerinden yayımladı.

    16 Eylül tarihinde New York'da düzenlenecek olan ZTE etkinliğinin basın davetiyesini buraya tıklayarak veya aşağıdan izleyebilirsiniz.

    The post Çinli ZTE, Etkinlik Davetiyesini Vine ile Yolladı! appeared first on Silikon Vadisi TV.

    Kaynak: SilikonVadisi.tv / Teknoloji

    Çin Halk Cumhuriyeti Eylül Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title