Haberler

Cinayetten Önce Mermi ve Çiçek Göndermiş

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde tabancayla öldürülen anne ile kızının cenazesi toprağa verildi.

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde tabancayla öldürülen anne ile kızının cenazesi toprağa verildi.

Cinayetleri işleyerek intihar eden kişinin, daha önce de genç kızı ve ailesini tehdit ettiği, çiçek ve mermi gönderdiği belirtildi.

Bulgaristan pasaportu taşıyan Tennur Öztürk'ün (31), tabancayla öldürdüğü Rabia (23) ve annesi Fatma Bayram'ın (48) cenazeleri, yakınları tarafından Merkezefendi Devlet Hastanesinden teslim alındı.

Evlerinin önünde helallik alınmasının ardından 75. Yıl Camisi'ne getirilen anne ile kızının naaşları, öğle vakti kılınan cenaze namazı sonrası Kırtık Asri Mezarlığı'nda defnedildi.

Saldırı sonrası intihar eden Öztürk'ün yaklaşık bir ay önce Türkiye'ye giriş yaptığı, olayda iki tabanca kullandığı, Rabia Bayram'ın, canını kurtarmak için zemin kattaki dairenin balkonundan atlayarak ayakkabılarını dahi giyemeden kaçmaya çalıştığı öğrenildi.

"Daha önce de çok kez tehdit etmişti"

Eşini ve kızını kaybeden baba Tuncer Bayram, gazetecilere yaptığı açıklamada, geceleri bir fabrikada bekçi olarak çalışmasına rağmen eşi ve kızını öldüren zanlının tehditleri nedeniyle uykusuz günler geçirdiğini, olay günü de uykusuzluğa dayanamayıp arka odada uyuyup kaldığını, polislerin uyarmasıyla olaydan haberdar olduğunu söyledi.

Bayram, zanlının ailesini daha önce pek çok kez tehdit ettiğini belirterek, "Daha önce de çok kez tehdit etmişti. Evimize çiçek ve mermi göndermişti. Bunları gördüğümde kızıma 'Bu mermi ile çiçeği emniyete gönderelim.' dedim. Kızım da 'Baba artık savcılık bizim şikayetlerimizden bıktı.' dedi. Kızım annesine bu adamın çok bozuk bir adam olduğunu, uyuşturucu bağımlısı olduğunu söylemiş. Bu 5-6 yıllık bir olay. Kızımın herhangi bir yakınlığı yoktu buna karşı. Hep tehditle bugünlere geldi." diye konuştu.

Manisa'da dün Tennur Öztürk, anne Fatma Bayram'ı 75. Yıl Mahallesi'ndeki evinde, kaçmaya çalışan kızı Rabia Bayram'ı sokaktaki parkta tabancayla öldürmüş ve aynı parkta intihar etmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title