Haberler

Cinayet Zanlısı CHP İlçe Başkanı Yakalandı

- Cinayet zanlısı CHP İlçe Başkanı yakalandı -Apartmanın bodrumunda gizlenen zanlı ve yanındaki iki kişi gözaltına alındıAYDIN - Aydın'ın Germencik ilçesinde evinde tartıştığı arkadaşını silahla vurduktan sonra firar eden CHP İlçe Başkanı Mehmet Bozdağ ve yanındaki iki kişi saklandıkları...

- Cinayet zanlısı CHP İlçe Başkanı yakalandı

-Apartmanın bodrumunda gizlenen zanlı ve yanındaki iki kişi gözaltına alındı

AYDIN - Aydın'ın Germencik ilçesinde evinde tartıştığı arkadaşını silahla vurduktan sonra firar eden CHP İlçe Başkanı Mehmet Bozdağ ve yanındaki iki kişi saklandıkları bodrum katında yakalandı.

CHP Germencik İlçe Başkanı Mehmet Bozdağ, evinde tartıştığı arkadaşı Şükrü Aytuç Tek'i başından bir el ateş ederek öldürdükten sonra firar etmişti. Mehmet Bozdağ'ın kullandığı 09 JC 302 plakalı kamyonetin Söke ilçesine giriş yaptığı belirleyen polis ekipleri, yaşanan kovalamacanın ardından aracı Söke Organize Sanayi Bölgesi mevkisindeki bir arazide terk edilmiş olarak buldu.

Karanlıktan faydalanarak yaya olarak kaçan Mehmet Bozdağ'ı yakalanması için Söke ilçesi genelinde aramalarını yoğunlaştıran polis ekipleri Bozdağ ile yanındaki R.Y. ve A.T. isimli iki şüpheli saklandıkları Cumhuriyet Parkı yakınındaki bir apartmanın bodrum katında yakalandı.

İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirilen üç şüphelinin işlemlerinin ardından Germencik Adliyesine sevk edilecekleri öğrenildi.

(MB-

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Asayiş

Mehmet Bozdağ Germencik Aydın Asayiş Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title