Haberler

Siverek'te cinayet zanlıları adliyeye sevk edildi

Güncelleme:

Siverek'te cinayet zanlıları adliyeye sevk edildi Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bir berber dükkanına silahlı saldırı düzenleyerek bir kişiyi öldüren ve bir kişiyi ağır yaralayan zanlılar emniyet güçleri tarafından yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Siverek'te cinayet zanlıları adliyeye sevk edildi

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bir berber dükkanına silahlı saldırı düzenleyerek bir kişiyi öldüren ve bir kişiyi ağır yaralayan zanlılar emniyet güçleri tarafından yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesi Kale Mahallesinde dün erkek kuaföründe yapılan silahlı saldırıda bir kişiyi öldürüp, bir kişiyi de yaralayarak kayıplara karışan zanlıları yakalamak amacıyla geniş çaplı başlatan Siverek İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olaya karıştıkları iddiasıyla dört kişiyi gözaltına aldı. Zanlılar, sabah saatlerinde Emniyet Müdürlüğünde yapılan işlemleri ardından Siverek Adliyesine sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Şanlıurfa Hisarcık Siverek 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title