Haberler

Cinayet ve Tecavüz Sanığına Ağırlaştırılmış Müebbbet

Gaziosmanpaşa'da 11 Yaşındaki Erkek Çocuğa Tecavüz Ederek Öldürdüğü Gerekçesiyle Daha Önce Müebbet Hapis Cezası Alan Sanık, Irzına Geçmek İstediği 11 Yaşındaki Kız Çocuğunu da Öldürmek Suçundan Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezasına Çarptırıldı.

Gaziosmanpaşa'da 11 yaşındaki erkek çocuğa tecavüz ederek öldürdüğü gerekçesiyle daha önce müebbet hapis cezası alan sanık, ırzına geçmek istediği 11 yaşındaki kız çocuğunu da öldürmek suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Mahkeme Heyeti Başkanı Nesibe Özer, ''Sanığın başka bir mahkemede yargılanması yolundaki talebinin, mahkemenin reddi konusunda yeterli sebepleri taşımadığı ve yargılamayı uzatmaya yönelik olduğu anlaşıldığı'' gerekçesiyle reddedildiğini, Erdal S'nin ''ırzına geçmeye çalıştığı küçük yaştaki F.B'yi, suçu gizlemek için tasarlayarak öldürdüğü'' gerekçesiyle ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldığını bildirdi.

Bu suçtan dolayı sanığın cezasında herhangi bir indirim yapılmadığını açıklayan Özer, sanığa ayrıca ''çocukların cinsel istismarı'' suçundan da 3 yıl hapis cezası verildiğini kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title