Haberler

Cinayet Sanıkları Birbirlerini Suçladı

Adana'da bir eğlence merkezinde özel güvenlik görevlisi olarak çalışan kişiyi sosyal medyadan canlı yayın yaptığı sırada öldürdükleri ve cesedini yaktıkları iddia edilen iki sanık hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle açılan davanın ilk duruşması görüldü.

Adana'da bir eğlence merkezinde özel güvenlik görevlisi olarak çalışan kişiyi sosyal medyadan canlı yayın yaptığı sırada öldürdükleri ve cesedini yaktıkları iddia edilen iki sanık hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle açılan davanın ilk duruşması görüldü.

Adana 4 .Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya sanıklar tutuklu Sercan D. (29) ve Doğuş D. (19), müştekiler ve tarafların avukatları katıldı.

Doğuş D. savunmasında, diğer sanığı kuyumculuk yapmasından dolayı tanıdığını, olay günü de onun isteği üzerine buluştuklarını belirtti.

Olay günü maktul Özkan Çelik'in aracına bindiklerini anlatan Doğuş D, şöyle devam etti:

"Sercan ile Özkan aralarında kız arkadaşları konusunda konuşmaya başladı. Bu sırada Sercan'a telefon geldi. Özkan'a aracı geri döndürmesini söyledi ve 'Sen aracı hızlı kullanamıyorsun, ben direksiyona geçeyim.' dedi. Bunun üzerine Özkan, şoför koltuğundan kalkıp sağ ön koltuğa geçti. Sercan da şoför koltuğuna oturmak için kapıyı açtıktan sonra tabancasını çıkartarak telefonundan bir şeye bakan Özkan'ın başının sol yanına doğru 15-20 santimetreden ateş etti. Tabancayı sırtıma dayayarak 'Ben bu adamı öldürdüm, kaçmaya kalkarsan seni de öldürürüm, benim kaybedecek bir şeyim kalmadı.' diyerek beni tehdit etti. Cesedi bagaja koyduktan sonra Domuz Çiftliği tarafına gittik. Aracı durdurup, zorla cesedi taşımasında yardımcı olmamı istedi. Cesedi birkaç metre taşıdık. Bana 'Sen arabaya geç çalıştır.' dedi. Bu sırada cesedin ateş aldığını gördüm. Olayı birilerine anlatmak istedim. Ancak, Sercan'ın tehdidi aklıma gelince korktum. Olayla ilgim ve alakam yoktur."

Canlı yayında cinayet iddiası

Sercan D. ise cinayeti diğer sanığın işlediğini ileri sürerek "Arkadaşım Doğuş D. iş yerime gelip gittiğinden Özkan'ı tanıyordu. Özkan, araçla gelip bizi aldı. Para konusunu konuşmak üzere buluşmuştuk. Telefonu çaldı. Bana 'Aracı sen kullan.' dedi. Direksiyona geçtim. Seyir halinde iken Özkan, cep telefonunda canlı yayın yapmaya başladı. Ben telefondaki kullanıcının adına baktığım sırada bir anda silahın ateş alması sonucu Özkan vuruldu. Üzerime doğru yığıldı. Panikle Doğuş'a 'Ne yaptın!' diye bağırdım. O da 'Ben ne yaptım ağabey!' diye karşılık verdi. Daha sonra ıssız bir yerde aracı durdurdum. Cesedi, beraber aracın bagajına koyduk." ifadesini kullandı.

Cesedi Doğuş D'nin yaktığını iddia eden Sercan D, taksiyle olay yerinden ayrıldıkları aktardı.

Maktulün yakınları ise sanıklardan şikayetçi oldu.

Mahkeme heyeti, tutuklu sanıkların mevcut halinin devamına karar verip duruşmayı erteledi.

Yüreğir ilçesi, Levent Mahallesi'nde 14 Aralık 2017'de yol kenarında yanmış halde cesedi bulunan Özkan Çelik'i (31) öldürdükleri iddiasıyla iki kişi yakalanmış, tutuklanan şüpheliler hakkında "tasarlayarak öldürme" suçundan dava açılmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Cep Telefonu Doğuş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title