Haberler

Çin Takımı Guangzhou, Cenk Tosun İçin 40 Milyon Euroyu Gözden Çıkardı

Güncelleme:

Çin takımı Guangzhou, Everton'da forma giyen milli futbolcumuz Cenk Tosun için 40 milyon euroyu gözden çıkardı. Cenk, Çin'e gitmek istemiyor.

Anderson Talisca'nın formasını giydiği Guangzhou'nun Cenk Tosun'a talip olduğu haberleri Beşiktaş yönetiminin iştahını kabarttı. Konuşulan 40 milyon euroluk rakam ise özellikle Everton'la yapılan anlaşmada yer alan yüzde 7.5'lük bir sonraki satış hakkını akıllara getirdi.

BEŞİKTAŞ'A YÜZDE 7,5 PAY

Beşiktaş'ın İngiliz ekibiyle yaptığı anlaşmada "Cenk Tosun'un Everton tarafından ileride 3. bir kulübe nihai transferi halinde, Everton'a ödenecek transfer bedeli ile Everton tarafından transfer tarihi itibariyle şirketimize ödenmiş olan transfer bedeli arasındaki farkın yüzde 7,5'u şirketimize ödenecektir" ifadesi yer alıyor.

ALAN 6 GOLDE KALDI

Çin Ligi'nde son 9 haftaya girilirken Burak Yılmaz'ın eski takımı Pekin'le şampiyonluk yarışı veren Guangzhou, 6 golde kalan Brezilyalı forveti Alan'ın yerine forvet arıyor. Cenk ise 3-4 adaydan birisi olarak öne çıkmış durumda.

CENK PREMİER LİG'DE KALMAK İSTİYOR

Ancak yaşanan bu gelişmelerin aksine milli futbolcumuz, Premier Ligden ayrılmayı düşünmüyor. Gelen astronomik teklife rağmen Çin'e gitmek için yaşını genç bulan golcü futbolcunun, Everton'dan ayrılsa bile Ada'da kalmak istediği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Çin Halk Cumhuriyeti Cenk Tosun Guangzhou Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (13)

1903denberi:

Cenk paranın peşinde olsaydı Antepten, çocukluk hayali olan beşiktaşa değil fenerbahçe-galatasaraya giderdi.

17
18
yanıtYanıtla
TİNERCİ:

BJK PARA İÇİN SATTI SONRA GÖRDÜ 0 küçülcez diye uğraşın artık puhahhaah

yanıt1
yanıt5
andsmero denizli:

bu çocuk dediğin adamlık çetesi gibi tribünlerle tartışan kişilikizin teki. tabi paranın peşinde

yanıt4
yanıt6
Cim Bom:

Besiktas iykide satdi sunu ... 5 million etmez bu ... Futbolcuymus görüyorüz

15
19
yanıtYanıtla
andsmero denizli:

bastım kahkahayı. biz balon cenk diyorduk şimdi bildiğin zeplin cenk oldu :D 5 milyon euro bile etmez. . .

10
14
yanıtYanıtla
yiğit alper:

her tarafı golcü olsa ne yazar böyle haberi yapanın anıtı dikilmeli

5
6
yanıtYanıtla
İKİYÜZLÜLER...:

ŞİMDİ BU COCUK ÇİNE DEGİLDE T. S. FB. VEYA G. S YE TRANSFER HABERİ OLSAYDI BURADA YORUM YAPAN BJK Lİ SPOR SEVERLER CENK İN AQRKASINDA BU KADAR DURACAKLARMI VEYA BU TAKIMLARDAN BİRİ İLE ANLAŞIP VODAFON ARENADA SAHAYA CIKTIGINDA ALKIŞLANACAKMI YOKSA YUHALANACAKMI . . .

4
6
yanıtYanıtla
Trabzonsporlu:

Cenk Trabzonspora Gel Senin Yerin Bura Birak Everton u ada yi Trabzona Gel Kral Ol

2
7
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

45MİLYON EURO VAR MI tRABZON DA

yanıt5
yanıt0
SANANE:

ÜZGÜNÜM CENK ORADA BAŞARAMADIN

4
4
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title