Haberler

Çin Kulübü, Galatasaraylı Ndiaye İçin 18 Milyon Euro Ödemeye Hazır

Güncelleme:

Çin kulübü, menajerler aracılığıyla Galatasaray'a Badou Ndiaye için 18 milyon euro ödemeye hazır olduğunu bildirdi.

Galatasaray'ın yaz transferinde Osmanlıspor'a 7.5 milyon Euro bonservis ödeyerek kadrosuna kattığı Badou Ndiaye'nin maliyeti tartışma konusu olmuştu. İngiliz kulüpleri Stoke City ile West Ham da Ndiaye ile ilgilendiği için sarı-kırmızılı kulüp kesenin ağzını açmış ve Ndiaye de gösterdiği üstün performansla ücretinin hakkını vermişti.

18 MİLYON EURO ÖDEMEYE HAZIRLAR

Senegalli yıldızın menajeri de geçtiğimiz günlerde kulübe, oyuncusuna Çin'den ciddi bir teklif olduğunu iletti. Eğer Galatasaray, Ndiaye için masaya oturursa, ismi saklanan Çin kulübünün 18 milyon Euro ödemeye hazır olduğu ortaya çıktı.

TERİM GİTMESİNİ İSTEMİYOR

Ancak teknik direktör Fatih Terim'in bu satışa sıcak bakmaması transferi zorlaştırıyor. 1990 doğumlu Ndiaye'nin Galatasaray ile yaptığı sözleşmede önümüzdeki sezon sonu için geçerli 18 milyon Euro karşılığı çıkış opsiyonu bulunuyor.

(Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Çin Halk Cumhuriyeti Galatasaray Stoke City Spor Haberler

500

Yorumlar (14)

TRUMP:

fatih terim engelmiş la sen futbolmu biliyorsunda futbolcu satışına laf ediyorsun. Bana kalsa klubün camlarını bile sildirmem sana ama seni alıp Teknikdirektör yaptılar Yazıkkkk

7
8
yanıtYanıtla
İAK:

SEN NE BİLİYORSUN? SENİN KARİYERİN NE?

yanıt5
yanıt2
Alivanbe:

sat.yarin.bu.paralari.kimse.vermez.cenkde.bes.kurus etmez

9
3
yanıtYanıtla
Terim:

Terim e kurban olun siz

5
5
yanıtYanıtla
He Terim he:

Fatih terim eğer az bişey futboldan anlasa Gs dan başka bir takımda başarısı olurdu, anca Gs da bir şeyler yapar onuda zamanında kimlerin desteğiyle yaptı herkes biliyo;))

6
4
yanıtYanıtla
Reis:

18 Milyon Dursun başgana hakarettir. Dursun başgan bir futbolcudan kar elde edecek bir insan mı Allah aşkına? Dursun başgan 7. 5a almışsa bu adamı 2-3e de satar ki garibanlar sevinsin.

7
3
yanıtYanıtla
muro:

sat abicim sat :) Garry içinde teklif var , onuda satın.

5
3
yanıtYanıtla
Abdullah karaaslan:

Bence ndiyae ve Rodriguez hariç hepsini satın

2
5
yanıtYanıtla
beybaba:

Satın gitsin deli para o paraya ne topçular bulunur

6
1
yanıtYanıtla
Duran Tekerlek:

yürü be gara oğlan

2
4
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title