Haberler

    Çin'in Büyüyen Teknoloji Devi Xiaomi, 9 Yaşında

    Dünyanın en büyük 5. akıllı telefon üreticisi Xiaomi, bugün itibariyle 9. yılını kutluyor.

    Xiaomi, 10 yıldan kısa bir sürede akıllı telefon üreticiliğinde dev adımlar attı ve büyük bir ilerleme kaydetti. Xiaomi'nin mottosu 'yüksek güç, düşük fiyat' olduğundan ve genellikle de gerçekten öyle olduğu için kullanıcılar tarafından fazlasıyla tercih ediliyor.

    6 Nisan 2010 tarihinde Çin'in Pekin şehrinde kurulan şirket, şu anda Hindistan'ın 1 numaralı, dünyanın ise 5. en büyük akıllı telefon üreticisi oldu. Son dönemde çıkardığı amiral gemisi telefonlarıyla ve makul fiyatlarıyla Xiaomi, gittikçe büyümeye devam edecek gibi görünüyor.

    Fiyat/performans ürünü akıllı telefonlar çıkarmak Xiaomi'nin tek meziyeti değil. Şirket, kulaklık, güvenlik sistemleri, scooter ve diş fırçası bile üretiyor. Xiaomi yıllardır 2000'den fazla teknolojik ürün ile birlikte hayatımıza kolaylık sağlamaya çalışıyor. Şirketin bu tüketici destekçisi tutumunu tebrik ediyor ve 'İyi ki doğdun Xiaomi!' diyoruz.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Çin Halk Cumhuriyeti Cep Telefonu xiaomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title