Haberler

Çin'deki Bir Kilisenin Tepesindeki Haç, Esrarengiz Bir Şekilde Alev Aldı

Güncelleme:

Çin'deki bir kilisenin çatısında bulunan haç, bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Kilise çalışanları bu esrarengiz durumun araştırılmasını istedi.

Çin'deki bir kilesinin çatısına konumlandırılmış ahşap bir haç aniden alev almaya başladı. Durumu fark eden insanlar cep telefonlarına sarılıp o anı kaydetti. Esrarengiz olayla ilgili araştırma başladı.

Çin'de sokakta yürüyen insanlar kilisenin önünden geçerken kilisenin çatısındaki ahşap haçın alev aldığını gördü ve anı kaydetti. Haçın nasıl yandığını bilmediğini ifade eden kilise çalışanları, durumun araştırılmasını istedi. Olayla ilgili araştırmalar başlatıldı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Çin Halk Cumhuriyeti Cep Telefonu Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (53)

imanlı genç:

Hz Muhammed S.A.V Desem Kac kişi beğenir.?

43
5
yanıtYanıtla
Burcu:

Cahillere hemen gün doğdu kafir bilmem ne onlar sizden daha saygili dinlerine ahşap haç gunesten ısınıp yanmıştır din ayrimi yapmayin onlarda Allaha inaniyor gidipte güneşe tapmıyor bi farklari yok bizden esas kafir ayrimcilik yapa n yobaz beyinsiz zihniyetlerdir

7
20
yanıtYanıtla
vahdettin:

ALLAH''a ortak koşuyorlar. Baba , oğul , kutsal ruh. Bu resmen şirktir (ortak koşmadır) burcu hanım açınız kuranı anlamını okuyunuz arapçasını değil. Dek bir din vardır. oda islamdır. Hz. Adem peygamberden diğer din dedikleri inançların hiç bir değeri yoktur zararı vardır. onlar kıyamet günü hüsrana uğrayacaklardırlar.

yanıt5
yanıt7
ALİ DOĞRU:

GÜNEŞTEN YANAN TAHTA HİÇ GÖRMEDİM

yanıt1
yanıt2
mümin:

burcu kardeş islam imanın 6 şartıyla bütün olur . bu altı şarttan birini yok saymak yani onlarda allah a inanıyor bi farkı yok bizden diyemessin imanın şartlarını okuyup inandıktan sonra farkı görebilirsin . tabi herkesin inancı kendine ancak kendi inancımız veya diğer inançlar nedir nasıldır bilmek gerek konu sadece allahı bilmek değil buyurduğu emirleride yerine getirmektir ilk emrin ikra oku demek olduğunu bilirsin . . .

yanıt1
yanıt0
ULAN ALİ DOĞRU:

güneşten yanan taş demir su görmüşsündür tahta ısıya çok dayanıklı zaten(yarabbi sabrımız arttır)

yanıt1
yanıt0
kader:

daha saygılıysa saygısızların arasında kalıp saygısız olmaktansa saygılı arasına saygılı ol onlarla gez hatta dınını degıstır onlardan ol bebek bos bos yorum yapma suan dınıme tukuren musluman ayagı yapıyorsun

yanıt0
yanıt0
Ulug bey:

Avrupa’da çocuk başına Türk parası ile 4 bin lira para veriliyor her yerde devlet destek oluyor kredisiz Hollanda Fransa’da dahil bütün Avrupa Yemin olsun ki Türkiye’de insanlar yaşamıyor vallahide billahide yaşamıyor En doğal örnek araba fiyatları

9
1
yanıtYanıtla
Nuriye:

Kesinlikle haklısınız burda pembe gözlük ile görüyor herşeyi insanımız kredi ile geçiniyor ve icra ile intihar ediyor maalesef Hristiyanlar ama bizden iyiler Çok gelişmişler gerçek olan bu

yanıt7
yanıt0
patates:

üretmeyen bir toplumda değil çocuğa para çalışana standart bir hayat sürecek para versinler ona da şükrederiz.

yanıt4
yanıt0
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title