Haberler

Çin'de Garson Kızların Müşterileri Kendi Elleriyle Yedirip İçirdiği Kafe Açıldı

Güncelleme:

Çin'de garson kızların, müşterilerini kendi eliyle yedirip içirdiği "Kız Kafe" açıldı. Kafede çalışan garson kızlar, müşterileri Fransız bakire kızların giydiği kıyafetle karşılıyor.

Doğu Çin'nin Zhejiang eyaletinin başkenti olan Hangzhou'da açılan kafe garsonlarıyla dikkat çekiyor. Bu kafede garson kızlar müşterilerini kendi elleriyle besliyor. Dünyada verdiği bu hizmetle dikkat çeken kafeye "Kız Kafe" ismi verildi.

ERKEK MÜŞTERİLER AKIN EDİYOR

Hangzhou'nin her köşesinden özellikle kahve severler olmak üzere çok sayıda erkek müşteri garson kızların ellerinden yemek yeyip kahve içmek için bu kafeye akın ediyor.

İLK MÜŞTERİLERİ DANS EDEREK KARŞILADILAR

Üniversite mezunu genç bir girişimci tarafından açılan kafede garsonların tamamı kız öğrencilerden oluşuyor. Garson kızlar akına uğrayan kafenin ilk müşterilerini kapıda dans ederek karşılayıp, müşterilere özel servis yaptılar.

MÜŞTERİLERİN HEYECANLARI DİKKAT ÇEKTİ

Japonya'da ki bir kafeden esinlenerek açılan Çin'deki kafenin çekilen fotoğraflarında müşterilerin kadın kız garsonlar tarafından yemek yedirilirken bir hayli heyacanlı oldukları ve küçük talihsizlikler yaşadıkları görülüyor.


Kaynak: Haberler.com / Dünya

Yaşam Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title