Haberler

Cimbom'da Kılıçdaroğlu Krizi

Güncelleme:

Sıkıntılı Günler Yaşayan Galatasaray Yönetimi Yeni Bir Siyasi Krizin Eşiğinde...

Türk Telekom Arena'nın açılış törenlerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın protesto edilmesiyle çok sıkıntılı günler yaşayan Galatasaray Yönetimi ve camiası yeni bir siyasi krizin eşiğinde.

Galatasaray Lisesi Mezunlarının Levent'teki Galatasaray Cemiyeti'nin karşısındaki parka merhum başkan Özhan Canaydın'ın ismi verilmişti. Sarı kırmızılı camiaya bu jesti yapan kişi ise park arazisinin Beşiktaş ilçesi sınırları içinde bulunması sebebiyle Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal'dı.

İsmail Ünal parka Özhan Canaydın'ın isminin verilmesi ile yetinmedi ve parkta ayrıca Canaydın'ın anıtının bulunması için çalışmalara başladı. Sadece Canaydın ailesinin bilgisi dahilinde bir heykel yapılması için de harekete geçti.

Canaydın'ın anıtı tamamlanmak üzere ve çok anlamlı bir günde 23 Ocak Pazar günü bu anıt törenle açılacak. 23 Ocak tarihinin anlamlı olması ise bu tarihin merhum Özhan Canaydın'ın doğum günü olması. Galatasaray Cemiyeti Yönetim Kurulu ve üyeleri büyük bir titizlike bugün için çalışmalarını sürdürdü.

Ancak törene Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal'ın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu davet etmesi kafaları karıştırdı. Galatasaray'ın Türk Telekom Arena'nın açılış töreninde içine düştüğü siyasi krizin ardından bu kez muhalefet partisi liderinin Galatasaray'ın başka bir töreninde gündeme gelmesi sarı kırmızılı camiada yeni bir sıkıntıya daha neden oldu.

Törenin hazırlıkları için günlerdir hazırlanan Galatasaray Cemiyeti bu gelişmeden rahatsız olurken, Galatasaray Yönetimi de hükümetle yaşadığı krizin ardından yeni bir siyasi polemik ile kulübün karşı karşı kalması yüzünden bir kez daha gerildi. Törene en başta davet edilen Canaydın ailesinin de bu gelişmelerden tedirgin olduğu öğrenildi. Hatta Canaydın oğlu Murat Canaydın'ın bu yüzden babasının anıtının açılış törenine gitmemeyi düşündüğü ileri sürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title