Haberler

Cimbom Burak'la Coştu

Güncelleme:

Uefa Şampiyonlar Ligi (H) Grubu'ndaki 4. maçında Galatasaray, CFR Cluj'ü 3-1 yenerek ilk galibiyetini aldı.

YARIŞ DEVAM EDİYOR

Şampiyonlar Ligi H Grubu 4. maçında Galatasaray, deplasmanda CFR Cluj'u 3-1 ile geçti. Galatasaray'ın rakibini deviren gollerinin üçüne de 'Kral' lakaplı golcüsü Burak Yılmaz imza attı.

Bu sonuçla Galatasaray ilk defa kazanırken puanını da 4 yaparak tur şansını devam ettirdi.

Stat : Stadionul Dr. Constantin Radulescu

Hakemler : William Collum, William Conquer, Martin Cryans (İskoçya Futbol Federasyonu)

CFR Cluj : Felgueiras 5, Sepsi ? (Dk. 31 Rafael Bastos 6), Cadu 5, Piccolo 5, Ivo Pinto 4, Sougou 6, Mureşan 5, Godemche 4 (Dk. 46 Bjelanovic 4), Luis Alebrto 5, Camdra 5, Kapetanos 5 (Dk. 77 Valente ?)

Galatasaray : Muslera 7, Eboue 7, Cris 5, Dany 7, Riera 8, Hamit Altıntop 6 (Dk. 90 Semih Kaya ?), Yekta Kurtuluş 6 (Dk. 89 Sabri Sarıoğlu ?), Selçuk İnan 7, Emre Çolak 7, Umut Bulut 6 (Dk. 76 Amrabat 4), Burak Yılmaz 9

Gol : Dk. 18, 61 ve 74 Burak Yılmaz (Galatasaray) Dk. 53 Sougou (CFR Galatasaray)

Sarı kartlar: Dk. 39 Riera, Dk. 48 Hamit Altıntop (Galatasaray)

MAÇTAN NOTLAR

Uefa Şampiyonlar Ligi (H) Grubu'ndaki 4. maçında Romanya'nın CFR Cluj ekibine konuk olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, kadroda tek değişikliğe gitti. Sarı kırmızılı teknik adam, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki 3 maçında da ilk 11'de sahaya sürdüğü ve lig maçlarında da önemli tercihlerinden biri olan Amrabat'ı bu kez yedek soyundurdu.

Amrabat'ın yerine Galatasaray takımında Emre Çolak, CFR Cluj karşısında sahaya çıkan isim oldu.

İlk 11 tercihini Muslera, Eboue, Cris, Dany, Riera, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak, Burak Yılmaz, Umut Bulut olarak yapan Fatih Terim, yedeklerde ise Ufuk Ceylan, Hakan Balta, Semih Kaya, Engin Baytar, Amrabat ve Sabri Sarıoğlu'na yer verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

UEFA Şampiyonlar Ligi Burak Yılmaz Galatasaray Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title