Haberler

Çiller'in Kızkardeşi Gibi Olacak

'CUMHURİYET KADINLARI DEFİLESİ'NDE TÜRKİYE'NİN İLK KADIN BAŞBAKANI TANSU ÇİLLER'İ CANLANDIRAN MANKEN, 24 YAŞINDAKİ ÇİĞDEM SAVAŞ, CANLANDIRDIĞI ESKİ KADIN POLİTİKACIYA BENZEMEK İÇİN BIÇAK ALTINA YATTI.

Esenler'deki Avicenna Hospital'da ameliyat masasına yatmadan önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Savaş, korktuğunu ancak, kesinlikle vazgeçmeyeceğini söyledi. Manken Çiğdem Savaş, "Annem ve babam çok üzgün, onlar da bu ameliyata karşılar. Fakat ben kesin kararımı verdim. Herkes gibi ben de 'deli' olduğumu düşünüyorum. Gerçekten bu yaptığım çok çılgınca.

Tansu hanım, 25 yaşlarındayken gerçekten çok hoş bir bayanmış. Ona benzemek için bıçak altına yatacağım" diye konuştu. Birkaç dakikalık bir proje için 6-7 saatlik bir operasyon geçirecek ve hayatının sonuna kadar bu değişiklikle yaşayacak olan Savaş, "İyi olduğuna inandığım proje teklif edilirse, başka ameliyatlara da girebilirim" dedi. Kendisine daha önce de bu tarz teklifler geldiğini anlatan Opr.Dr. İlker Manavbaşı ise, ameliyattan hemen sonra psikolojik tedaviye de başlanılacağını ifade etti. Opr.Dr. Manavbaşı, "6-7 saat sürecek ameliyatta Çiğdem hanımın vücudunun bazı bölgelerinden alınacak yağlarla kaş, burun ve yanak bölgesine dolgu yapacağız.

İnsanlar onu Tansu Çiller'in kız kardeşi sanacak. Bu ameliyatın dönüşü olmadığından bir çok defa Çiğdem hanımla görşmeler yaptık ve kendisini her defasında vazgeçirmeye çalıştık. Fakat kendisi bize çok kararlı olduğunu söyledi." Basın toplantısının ardından Savaş ameliyata alındı.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title