Haberler

Şans Topu bilet sorgulama! Şans Topu sonuçları 9 Eylül: Milli Piyango Online Sayısal Loto sonuçları açıklandı!

Güncelleme:

Sisal Şans, Milli Piyango Online olarak oynanan Şans Topu 9 Eylül Pazartesi çekilişi bekleniyor. Peki, Şans Topu sonuçları 9 Eylül: Milli Piyango Online Sayısal Loto sonuçları açıklandı! İşte, Şans Topu bilet sorgulama ekranı!

9 Eylül 2020 Sayısal Loto çekilişi heyecanla bekleniyor. Peki, Şans Topu sonuçları sorgulama ekranı açıldı mı? Şans Topu çekilişine kısa bir süre kaldı. Sisal Şans tarafından gerçekleştirilen Şans Topu çekilişleri pazartesi, çarşamba ve cumartesi günleri olmak üzere haftada 3 gün yapılıyor. Şans Topu sonuçları 9 Eylül: Milli Piyango Online Sayısal Loto sonuçları açıklandı! İşte, Şans Topu bilet sorgulama ekranı!

9 EYLÜL ŞANS TOPU SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Şans Topu çekilişi 9 Eylül, saat 20.00'de yapıldı.

İşte şanslı numaralar:

Şans Topu bilet sorgulama! Şans Topu sonuçları 9 Eylül: Milli Piyango Online Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı?

Çekiliş takvimi:

Çılgın Sayısal Loto bilet sorgulama! Çılgın Sayısal Loto sonuçları 9 Eylül: Milli Piyango Online Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı?


ŞANS TOPU NASIL OYNANIR?

Şans Topu (5+1) oyunu, iki farklı sayı kümesi içerisinden, belirlenen sayıda numara seçilmesi esasına dayanıyor. Üst bölüm 1-34 numaradan, alt bölüm ise 1-14 numaradan oluşuyor. Oyunseverler, üst bölümden 5 adet, alt bölümden 1 adet numarayı seçerek oyuna katılabiliyor. Şans Topu, ikramiye grupları, (5+1), (5), (4+1), (4), (3+1), (3), (2+1), (1+1) ve yeni kategorisi (0+1) olarak sıralanıyor. Yenilen Şans Topu oyununda, oyunseverler artık üst bölümde bilemese de alt bölümde 1 numara bilse de kazanıyor. Oyunseverler kolonları kendileri doldurabildiği gibi ayrıca sayıları doğrudan bayiye söyleyerek veya "Sen Seç" ile terminalden rastgele sayı seçtirerek de oynayabiliyor. 18 yaşından büyük herkesin oynayabileceği Şans Topu'nda her kolonun fiyatı ise 2 TL.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Eylül Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title