Haberler

Çılgın Kadın, Hayranı Olduğu David Beckham'ı Trafikte Görünce Sevinçten Göğüslerini Açtı

Güncelleme:

ABD'nin Miami eyaletindeki otoyolda sıkışık trafikte bekleyen aracın içindeki kadın yan tarafında dünyaca ünlü futbolcu David Beckham'ı görünce göğüslerine açarak sevinç çığlıkları attı.

ABD'de yaşayan İngiliz futbolcu David Beckham'ı trafikte gören bir hayranı, sevinçten göğüslerini açarak dünyaca ünlü futbolcunun dikkatini çekmeye çalıştı. Beckham'a seslenen kadın trafikteki diğer sürücülerin de ilgisini çekti.

Çılgın Kadın, Hayranı Olduğu David Beckham'ı Trafikte Görünce Sevinçten Göğüslerini Açtı

DİKKATİNİ ÇEKMEK İÇİN UĞRAŞTI

Beckham'ı yanındaki arabada görünce gözlerine inanamadığını söyleyen ABD'li kadın, onun dikkatini çekmek için elinden geleni yaptı. David Beckham'ın da o sırada MLS'de mücadele eden Miami futbol takımı ile ilgili bir görüşme yapmaya gittiği öğrenildi.

Çılgın Kadın, Hayranı Olduğu David Beckham'ı Trafikte Görünce Sevinçten Göğüslerini Açtı

Beckham'ın, Güney Florida'da dünya standartlarında futbol köyü ve teknoloji merkezi kuracağı açıklandı.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri David Beckham Komik - İlginç Spor Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (102)

ASLI:

TÜRKİYE ÖZGÜR VE LAİK BİR ÜLKE. DİN İLE YÖNETİLEN BİR ŞERİAT ÜLKESİ DEĞİL. İSTERSEM GÖĞÜSÜMÜDE AÇARIM BAŞKA YERİMİDE. KİMSE KARIŞAMAZ. ÇATLAYIN PATLAYIM EMİ ARAP HAYRANI GERİCİ YOBAZLAR.

14
20
yanıtYanıtla
WANLİ:

Aslı beğen''e bastım :))

yanıt4
yanıt6
özgürlük:

cehennemin dibine kadar özgürsün kimse karisamaz cehennemin ortasina mi yoksa dibinemi girecegine!

yanıt4
yanıt2
Adınızı Yazın:

SAYIN ASLICIGIM MEDENİYET AÇMAKSASA BEDENİ HAYVANLAR SENDEN DAHA MEDENİ YOBAZ OLAN SENSİN ORTALIK MALISIN

27
6
yanıtYanıtla
ASLI:

KAPANMAKLA DİNDAR OLUNUYORSA HER TARAFI KÜRKÜYLE KAPLI HAYVANLAR EN DİNDAR OLURLARDI. HAYVANLARA ÖZENMEYİ BIRAKTA BİRAZ İNSAN OL MEDENİYET ÖĞREN.

yanıt6
yanıt25
?????:

medeni olmak açılmakta mı

yanıt1
yanıt1
WANLİ:

ASLI doğru diyor. Biraz medeni olun herkes sizin keyfinize göre yaşayacak değil.

yanıt2
yanıt4
ASLI:

MAL BİZİM MALIMIZ KİME GÖSTERİP GÖSTERMİYECEĞİMİZİ SİZEMİ SORACAĞIZ GERİCİ YOBAZLAR.

8
24
yanıtYanıtla
Iıııııı:

Bu adam bi gecelik benim olsa, offf offf

12
15
yanıtYanıtla
NN:

Bir erkek olarak bunu söylüyorsan. . . . . vay canina derim. . . Külüstür Aga!!!

yanıt1
yanıt0
Tüm 102 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title