Haberler

Futbol Tutkunu Almanlar, Toplantılarda Dünya Kupası Maçlarını Takip Etmeye Yarayan Kalem Üretti

Güncelleme:

Futbol tutkunu Almanlar, mesai saatlerine denk gelen futbol maçlarını takip etmeye olanak sağlayan titreşimli kalem üretti.

Almanların futbol tutkusu bir kez daha gündemde. Rusya'da düzenlenen 2018 Dünya Kupası'nda oluşan zaman farkı nedeniyle maçların iş saatine denk gelmesi çalışkanlıkları ve futbol tutkusuyla ünlü Almanları bunaltmış durumda.

KALEM İLE MAÇLARI DİNLİYORLAR

Bu soruna bir çare bulmak isteyen bir radyo, bunun için özel bir kalem üretti. Bluetooth üzerinden yayın yapan kalem, ağızdan kulak içine gönderdiği titreşimler sayesinde kullanıcıların toplantı sırasında maçları dinlemesine olanak sağlıyor.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

2018 Dünya Kupası Rusya Federasyonu Futbol Komik - İlginç Teknoloji Spor Dünya Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (16)

birisi:

türkler konuşur almanlar yapar

5
4
yanıtYanıtla
Aa:

Senin gibi mallar yüzünden işte

yanıt5
yanıt5
oydum gectim hepinize:

ulan esek hosaftan ne anlar almanlara mili mac nedir bizler ogretik

3
4
yanıtYanıtla
Yasin:

Doğrusu : "Eşşek hoş laftan ne anlar." Neticede eşşek bu, hoşaf verirsen içer at verirsen öper ama hoş laftan anlamaz.

yanıt3
yanıt0
TURK:

Ben Almanya da yasiyorum insanlar ayni karnaval havasinda tam olarak dunya kupasinin coskusunu yasiyorlar

6
0
yanıtYanıtla
türkiye:

bizdede karnaval var sen almanyada otur

yanıt0
yanıt0
nevo50:

bari kalemin arkasına şeker falan yapsalardı hiç olmazsa hem maç izler hemde şeker yerdi zaten toplantıda falan da kullanamaz ne öyle sürekli azında kalem ama yine de iii icat hakkını vermek lazım.

0
6
yanıtYanıtla
Vatandas:

Almanya ve diger sistemli ulkelerde mesaii saatlerinde cep telefonlari yasakdir..Turkiye de de , bakkaldan resmi dairelere kadar , bir isiniz icin gittiginizde bekleyeseniz ki bir zahmet basini kaldirip size baksin da isinizi halletsin.

5
0
yanıtYanıtla
ASLI:

HELAL OLSUN ADAMLAR ÇALIŞIYOR ÜRETİYOR DÜNYAYA SATIYOR. ONLARDAN BİZİ KISKANAN VARMI BİLMEM BEN ONLARI KISKANIYORUM.

3
1
yanıtYanıtla
Az biraz ciddiyet:

''''Ağızda kulak içine gönderdiği titreşim sayesinde dinleniyormuş''''Laaaaaa bu nasıl bir fantazi böyle, nasıl oluyor çalışıyor hiç birşey anlamadım

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title