Haberler

Çilek Mobilya, İki Bininci Tırını İsviçre'ye Gönderdi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bağlı Kurşunlu beldesinde faaliyet gösteren ve her yıl ihracat alanında önemli başarılara imza atarak bir dünya markası haline gelen Çilek A.Ş., içerisinde 100 takım genç odası bulunan ikibininci tırını törenle İsviçre'ye gönderdi.

Çilek İcra Kurulu Başkanı Ali Canlısoy ile çalışanların katıldığı törende konuşan Çilek A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Muharrem Çilek, 11 yıl önce başladıkları bu yola 2 bininci tır ile devam ettiklerini ifade etti. Dünya'nın çeşitli yerlerindeki toplam 63 ülkeye aktif olarak satış yaptıklarını vurgulayan Muharrem Çilek, "2 bininci TIR'ımızı İsviçre'deki çocukları memnun etmek için yola çıkarıyoruz. Önümüzdeki dönemde 3 hatta 4 bininci TIR'ı hedefliyoruz. Başarıda katkısı olan tüm ekip arkadaşlarımızı kutluyorum" dedi.

2006 yılında 13.6 milyon dolarlık ihracat yaptıklarını, 2007 yılında ise 25 milyon dolarlık ihracatı hedeflediklerini kaydeden Muharrem Çilek, şu anda yurt dışında çeşitli merkezlerde 46 adet satış mağazasının hizmete açık olduğunu, 26 satış mağazasının ise dekorasyon çalışmalarının sürdüğünü, yakında onların da hizmete açılacağını, 2008 yılında ise toplam 140 mağazaya ulaşmayı hedeflediklerini ifade etti.

Kurşunlu Organize Sanayi Bölgesi'nde 220 bin metrekare alan üzerinde 33 bin metrekare kapalı alanda üretim yaptıklarını ve 650 civarında çalışanlarının bulunduğunu bildiren Muharrem Çilek, aynı yerde 45 bin metrekare kapalı alan daha planlandığını, bu yatırımın 2007 yılı sonuna kadar tamamlanmış olacağını söyledi.

Konuşmanın ardından Çilek A.Ş.'nin 2 bininci TIR'ı İsviçre'ye gitmek üzere uğurlandı.

(SB-MŞ)

24.04.2007 18:25 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title